За нас - Електротехници гр. Пловдив

Екип от опитни Електротехници, специализирани в областта на електроремонтните и електромонтажни услуги

Изпълняваме пълен пакет от професионални електроуслуги за Вашият дом, бизнес или търговски и индустриални помещения. На нас може да разчитате за всякакви по сложност проекти - електроизграждане на инсталации, всякакъв тип електроремонти, монтаж на най-разнообразна апаратура, електро и мрежово окабеляване, проектиране на led осветления за Вашите помещения, смяна на електрозахранващи кабели на електроуреди и мн. други ел. услуги.
Осигуряваме компетентна и ефективна поддръжка и ремонт на електроинсталации в многетажни и многофамилни сгради, поддръжка и ремонт на т.нар сградни инсталации за общо ползване с множество партидни номера.

Проектиране

Проектирането на електроинсталацията не е лесен процес.
За него са нужни редица познания за различните варианти, предназначението
и спецификата на всички консумативи, разположени по ел. мрежата, както
и експертен, практически опит.

Осигуряване и доставка на материалите

Ние ще се погрижим всички нужни материали и консумативи
да бъдат доставени.

Изграждане, подмяна и монтаж

Професионално, качествено и прецизно изграждане. Къртене на отвори
за кабели, контакти, ключове и др.

Поддръжка

Предлагаме ефективна поддръжка, профилактика и ремонт на стари и
новоизградени ел. инсталации.

Нашата дейност

Електроремонти и Електромонтажни услуги от опитни електротехници

Екипът ни представлява една колаборация от квалифицирани специалисти в областта на строителните ремонти, и като такъв смятаме, че включването на опитни електротехници е от особено голямо значение. Не напразно при всеки, значително голям ремонт на обект се търсят услугите и на ел техници, които да извършат нужните електроремонти. Електротехниците в нашият екип имат нужните квалификации и придобити умения, благодарение на което извършваните от нас ел. услуги са на едно професионално ниво и гаранцията за всяка изпълнена задача от нас ще е отлична! Ел. услугите, които предлагаме на Нашите клиенти включват редица дейности, които ще решат всичките Ви проблеми, без значение дали става въпрос за електрически неизправности в домашна или бизнес среда. Нашите електроуслуги включват:

Услугите, които предлагаме не се изчерпват до тук. Екипът ни е съставен от голям брой майстори за строителни ремонти за гр. Пловдив и близките населени места, които имаме огормен опит и богато портфолио от завършени строително-ремонтни проекти на жилища и обществени сгради.

В случай, че сте решили да реализирате дълго очакван и плануван основен ремонт на Ваше жилище или търговско помещение може да разчитате на нас. Защо? При един знаителен ремонт, независимо дали става въпрос за вътрешен или външен ремонт се търсят услугите на редица майстори за целта – разглобяване на мебели, къртене и чистене, подмяна на Ел. и ВиК инсталациите, полагане на мазилки, ремонт на баня, сухо строителство, топлоизолация, довършителни ремонти и т.н. Всички знаем колко е трудно да се намерят свободни и неангарирани майстори, още по-малко и добри професионалисти за целта, които да извършат всички изброени ремонтни дейности. Ние предлагаме всички услуги, които се изискват за реализирането на комплексен, обстоен ремонт. Може да се запоснаете с нашата дейност и богатото ни портфолио като посетите следните страници:

Нашите услуги

Електроремонти и Електромонтажни услуги
от опитни електротехници