Ремонти Пловдив. Извършваме цялостен пакет от ремонтни услуги на ниски цени по индивидуални проекти. На нас може да разчитате за всички видове строителни и довършителни ремонти до ключ

При нужда от определена услуги по вътрешен интериорен ремонт или външен ремонт се свържете с нас, ние предлагаме всички видове строително-ремонтни услуги, които извършваме на територията на гр. Пловдив и близките населени места. На нас може да разчитате за пълни консултации и предложения за гъвкави решения, които ще Ви улеснят много за плануването и реализацията на Вашият ремонт. Предлагаме отстъпки от цената, когато бъдем наети при ремонт на няколко обекта. Количеството също е значение при отстъпки в ценообразуването ни. Екипът ни се състои от лоялни и коректни хора, който държат на доброто изпълнение и орговорно отношение и държат клиентът даа бъде Винаги доволен и удовлетворен! От нас ще получите ценни насоки и препоръки за това как да протече ремонтът Ви, по какъв начин и методики да бъде изпълнен той, какви видове матерали да бъдат използвани. Също наша грижа е осигуряването на материалите до обекта Ви. Всяка наша услуга започва с предварителен обдстоен оглед, при който се изготвя предварителен план за реализация, изчислява се времето, което ще бъде необходимо за осъществяването на услугата/услугите, правим измервания на площта, на която ще се извършват ремонтите и на база направените заключения и преценки се предлага ценова оферта според фиксираните ни цени.

Външен и вътрешен ремонт на Вашия дом

Ремонтни услуги От 0 до ключ! Всякакъв вид вътрешен и външен ремонт по индивидуални изисквания! Задължителен оглед, висококачествена работа от майстори с опит и разумни цени!

Цялостно изпълнение и ремонт на бани: ВиК услуги, фаянс, теракот, гранитогрес, поставяне и монтаж на санитария, душ кабини, душ системи, монтаж на бойлери и електроуреди, допълнителни дейности като мазилки, шпакловка, гипсокартон ( Knauf), бояджийски услуги и други.

Когато имате нужда от добри майстори за следните строително-ремонтни услуги се свържете с нас за оглед и консултация:

Вътрешни ремонти

Строителни и довършителни битови ремонти на територията за гр. Пловдив и областта.

Външни ремонти

Когато имате нужда от добри майстори за следните строително-ремонтни услуги се свържете с нас за оглед и консултация:

Основната ни дейност  е орентирана и съсредоточена в извършването и консултирането при стартиране и реализация на генерални и частични строителни ремонти, както и довършителни приключващи етапи в края на всеки основен ремонт на всякакви жилищни и индустриалини сгради в град Пловдив и областта. Нашите предложения са отговорна реализация, чрез съвременна технология на ремонт при строително ремонтните дейности,  коректно отношение към нашите клиенти и разумни цени с предложения за отстъпки. В нашият екип принадлежат организирани и лоялни майстори с дългогодишен опит и професионална реализация във вътрешните и външни строителни ремонти. Извършваме пълен пакет от услуги от подготовката за ремонта ( демонтаж на мебели, демонтаж на санитария, къртачни услуги) до самият мукрай с различните му довършителни и монтажни дейности. Работим с качествени материали доставчици, предлагащи най-новите продукти в бранша на строителните ремонти

Услугите, които предлагаме за извършването на основен строителен ремонт:

Демонтаж, разглобяване и изхвърляне на мебели


Първото нещо, което се прави при стартиране на основен ремонт е да се потърсят услугите на майстори за демонтаж и разглобяване на мебели, които да се погрижат за отстраняването и изнасянето на старата покъщнина и мебелировка, която след приключването на ремонта да бъде сглобена или монтирана наново (според проекта).

Къртачни услуги за отстраняване на всичко ненужно - мазилки, плочки, врати, дограма, санитария, стара кухня и т.н.


Къртене на стари баня, къртене на нови отвори за врати и прозорци. След като всичко е разглобено и изнесено е нужно да се извършат редица къртачни и демонтажни действия, с чиято помощ ще се осигури здрава основа за полагане на новите материали. Къртенето е процес за отстраняване и изхвърляне на на стари мазилки, плочки, бутане на стени, отстраняване на стара дограма и врати и т.н.
Също трябва да се отбележи, че когато за съответния ремонт е включена и банята няма как да се размине без голямо къртене, демонтаж и разчистване на стари плочки, санитария, бойлер, врати, стара ВиК инсталация и др. Къртенето и разчистването преди ремонт на банята трябва така да се извърши така, че помещението на практика е нужно да се оголи до основи, след което се извършват редица процедури – замазки, изправяне на помещението, подмяна на старата ВиК инсталация, подмяна на старите щрангове, правят се отвори за сифони и т.н., в зависимост от спецификите на проекта. Ние сме майстори за цялостни ремонтни услуги и предлагаме всички видове услуги за един съществен, строителен ремонт. Извършваме всички видове вътрешни и външни ремонтни услуги.

Ремонт, подмяна и доизграждане на ВиК инсталацията

При стартирането на основен ремонт Ви предстоят и определни промени по подмяната и доизграждане на ВиК инсталацията и е необходимо да използвате услугите да добър водопроводчик, защото ВиК ремонтите изискват намеса от наистина кадърен майстор, който да се срави с всички задачи по най-добрият начин. Прекрояването на стара ВиК инсталация не е никак лесна работа, поради различните специфики и начин на монтаж.

Ние извършваме само успешни ВиК ремонти и изграждане, при което ако ни наемете за Вашият ремонт ще получите една отлична и добре работеща нова ВиК система. За постигането на отличен резултат, са нужни дълга практика и теоретични познания в тази област. В зависимост от нуждите и претенциите на потребителите, ВиК инсталациите се правят по предварителен проект, тъй като при самото изграждане водопровдчика трябва да е наясно с местонахождението на всички санитарни мебели (мивки смесители, моноблок и т.н.) и електроуреде и др. елементи, за които ще е нужно водоснабдяване. ВиК техниците ни предлагат отлични решения за ВиК инсталации, които включват - подмяна на щрангове, къртачни услуги, изграждане на цялостна водопреносна мрежа, монтаж на ясякакво оборудване за баня, кухня и др, монтаж на структури за вграждане, монтаж на моноблокове, монтаж на душ системи, мивки, смесители, аксесоари за баня и мн. други услуги.

Ремонт, подмяна и доизграждане на Електроинсталация

В случай, че и електроинсталацията е за подмяна или доработка на помощ идват нашите електротехници, за които електрическите услуги са тяхна основна задача. В този ред на мисли е редно да подчертаем, че ако сте се заели с онсовен ремонт на ваше жилище или търговски обект е препоръчително ако ел. инсталацията Ви е стара или е двупроводна (без заземителен проводник) да се подмени изцяло. Това ще прибави не малка сума към Вашият бюджет за ремонта, но ще Ви спести много проблеми в бъдеще, защото ако не подмените инсталацията си в този момент после ще е вече късно.

Подмяната на ел инсталации включва - демонтаж на старото ел табло и замяната му с ново, подмяна на кабелите, подмяна на ел. контакти и ел ключове, ако се налага и къртене и рязане на допълнителни канали и отвори, поради някакви корекции или имате нужда от свързването на допълнителни контакти, ключове, осветителни тела и др. В случай, че проводниците на старата Ви ел. инсталация са монтирани в гофрирани тръби и издърпването им става възможно това ще спести редица ремонтни процедури по къртене на отвори и канали, което ще Ви спести и пари. Подмяната на старите кабели с нови чрез гофрираните тръби спестява много време, излишна работа и съответно ще окаже влияние върху Вашият бюджет чрез пествен на разходи.

Подмяната на апартаментното табло се изпълнява чрез демонтаж на старото и монтаж на новото чрез вкопаване или откит монтаж. Следващото нещо, което се прави е сглобяване на таблото чрез монтиране на най-различни електрически елементи в него. Това са авт. предпазители, ДТЗ, инсталационни шини и гребени, релета и др. След като сме монтирани ел таблото и сме приключили с окабеляване от монтажут на конзолните кутии свързваме всички ел контакти, осв. тела, превключватели и т.н. и правим тест за правилното функциониране на мрежата. Ако всичко е наред продължаваме с останилите ремонтни дейности.

Ремонт на банята

Ремонтът на банята е един от най-трудните за изпълнение, както и най-скъпоструващият. Възможностите за ремонт и обзавеждане на баня са безкрайни и от предпочитанията на всеки потребител ще зависи неговият дизайн и специфика на работа. Нашите майстори за ремонт на баня удовлетворяват всяко изискване на своите клиенти и ще направят с лекота всеки ремонт на бяна, независимо от сложността. Това се дължи на гоелмият ни опит и реализацията на стотици проекти по ремонт на баня. Разчитайки на нашите услуги Вашата баня ще стане едно към едно както е предвидена по проект.

Ремонтите на баня извършваме в определена последователност от стъпки, като първата е демонтажът на всички тела - мебели за баня, мивки, смесители, тоалетна и т.н. Следващото, което правим е къртене на плочките, мазилката, старите тръби, след което се заемаме с монтажът на новата ВиК инсталация (щрангове, тръби, съединения, кранове, смесители, душ батерии, сифони и др.). След като ВиК-то е готово ако се налага монтираме и гипсокартон, за да скрием главните тръби и предвидим място за вентилаторът за баня. Следващото е измазване на всички стени с цименто-варова мазилка, шпакловане на тавана или монтаж на окачен таван, нивелираме пода ъс циментова замазка, като предвиждаме наклон за сифона/сигоните. Следа като всичко е изсъхнало полагаме хидроизолация навсякъде + хидроизолационни лени за ъглите и маншети около тръбите и крановете. Следващото след хидроизолацията е лепене на плочките или полагане на декоративни и довършителни мазилки по стените. И накрая завършваме с фугиране и монтаж на цялата мебелировка за баня, смесителите, мивките, душ смесителя, тоалетна, бойлер, вентилатор и всичко останало по проект.

С помощта на нашите услуги за ремонт на баня Вие ще се радвате на един перфектно реализиран проект, и ще се радвате на една уютна и приветлива баня, с 1към1 едно изпълнен дизайн, който сте планували. Ремонтът на баня е трудно начинание, което за реализацията му трябва да се търсят услугите на наистина опитни майстори, които работят прецизно и точно.

Зидарии и изграждане на преградни стени. Сухо строителство с гипсокартон

Зидариите са преграждащи и изграждащи конструкции, чиято цел е да се промени драстично дизайна и геометрията на всяко помещение. Съществуват няколко типа материали за зидарии и изграждане на стени, запълване на отвори от врати и прозорци - това са газобетонът (тухли Итонг), останалите варианти на тухли, стъклени блокове, панели за преграждане, аква панели за баня, гипсокартон чрез монтаж на конструкции. Зидариите служат и в случите, при които се прави усвояване на тераси и балкони, разделяне на големи помещения на по-малки. Зидариите също служат за един вид мини строителство на усвояване и преграждане на тераси и балкони, изграждане на беседки, барбекюта от зид, гаражи и др.

Сухото строителство от своя страна представлява и се състои от преградни стени чрез монтаж на гипсокартонови конструкции. Гипсокартоновите листове се монтират върху конструкция от метални шини, които листове се захващат с помоща на нитове и дюбели за гипсокартон. С помощта на гипсокартона се постигат нестандартни геометрични решения и окачени тавани с различни фигури, както и възможността за монтаж на скрито осветление или лунички. Ние изпълняваме качествено всички видове и варианти за зидарии и сухо строителство, чрез нашата помощ и услуги ние ще задоволим изпълененито на всеки един ваш проект по най-добрия начин.

Полагане на нивелиращи замазки

Замазки на подови покрития се правят чрез полагането на специално проектирани за това материали, които са на суха, циментова основа. Разбира се, има налични разнообразни видове замазки, които определят това колко може да бъде вдигнато нивото на пода, колко издръжливи ще бъдат те и дали са външно или вътрешно ползване. Процесът по полагане на подова замазка започва с отбелязването на финалното ниво на пода, такъв какъвто клиента желае да бъде. При избора на това ниво е добре да се вземе предвид това каква подова настилка ще бъде ползване след крайното изсъхване на замазката.

Нивото и наклона на подовата замазка при ремонт на баня се определя в зависимост от спецификата на проекта, какви са и къде се намират сифоните, разположението и наклона на ВиК тръбите за отходните води и други фактори, които се определят само на място. Преценката как ще бъде реализирана замазка се определя от майсторите, които ще извършат ремонтът на баня според самият проект. Например: ако е предвиден да се вгради линеен сифон в дъното на помещенето то наклонът за този сифон ще определи какво да бъде нивото от другия край на помещението. След отбелязване на нивото, се поставят регулируеми нивелири на стратегически позиции в помещението, за да действат като ориентир. В зависимост от вида на замазката, е възможно да не се ползват подобни способи, но винаги е добра практика да има някакъв вид инструмент за следене на нивото. При изравянването на замазката в помещения, които позволяват само нанасяне на замазки ръчно се използват и мастари, с чиято помощ се заглажда замазката. Грундирането е важен и необходим етап, които е задължително да се направи на вече обезпрашена повърхност. За целите на правилното слепване и равномерното изсъхване на замазката, се използва стабилизиращ или дълбокопроникващ грунд, в зависимост от естеството на самата основа.

В случаи, при които е нужно да се нанесе само тънук слой замазка за изравянване на пода изполваме и саморазливан замазка, която както подсказва в името си се самонивелира при самото си изливане върху повърхността.

Лепене и монтаж на подови настилки и стенни облицовки (гранитогрес, фаянс, камък, мрамор, технически камък, ламинат, PVC плоскоски и др. видове)

Ние сме насреща, когато имате нужда от майстор за лепене на плочки и гранитогрес в банята, коридора или кухнята. Нашите майстори имат изграден професионален подход и прецизно изпълнение. Нашите майстори извършват лепене на плочки и монтаж на стенни облицовки с материали, които със стандартни и нестандартни размери. Нашите майстори извършват лепене и монтажи на подови настилки и стенни облицовки от най-разнообразни материали: фаянс, гранит, камък, ламинат, PVC, декоративни плочи и др. видове, които са наистина много и няма смисъл да изброяваме.

Лепенето на плочки на пода и стените правим с помощта на лепило за плочки, а облицовките на стените ако не с лепило правим чрез дюбелиране или чрез силикон. Наистина възможностите за прикрепяне на стенни облоцовки не са малко и в някаква степен зависят от вида на облицовката. Някои видове облицовки, които се предлагат на пазара се захващат за стените с помощта на клипсове, които пък от своя стране се дюбелират.

Лепенето на плочки и стенни облицовки е специфична материя и не лека задача, много е важна опитността и практиката. Нашите майстори имат дългогодишен опит в такъв вид ремонти и всеки клиент, доверил се на нашите услуги няма да остане разочарован.

Монтаж и полагане на външна топлоизолация. Монтаж на вътрешна топлоизолация чрез конструкции с гипсокартон или директно лепене на топлоизолиращи материали

Нашият екип за монтаж на топлоизолация притежава опита и професионалните умения да извършва монтажът на външна топлоизолация чрез скеле или по алпиниски способ. Нашите услуги, свързани с този вид ремонти предлагаме за всякакъв тип сгради - къщи, жилищни кооперации, панелни блокове. От видът на сграда и височината й, а и понякога от терена зависи кой медот ще използваме. Наясно сме със всички специфики и методики за правилната и компетентна реализация на такъв вид проекти. Винаги използваме най-новите методики и материали, за да бъдем горди изпълнители на всеки ремонт зад гърба си.

След като сме приключили с лепенето на топлоизолационни плочи, довършваме с лепенето на армирана мрежа и шпакловане, след което се заемаме с последните действия преди крят на проекта - нанасяне на мазилка и боядисване на фасадата.

В ставнение с външната топлоизолация вътрешната има по-слаби топло и термо изолиращи свойства. При него на практика не можем да избягаме от образуването на конденз от вътрешната страна на стената, между нея и топлоизолацията. По време на отоплителният период съдържащите се в топлият въздух водни пари преминават (дифундират) през стената навън. Срещайки по пътя си навън студена преграда, те кондензират върху нея. Точно това се случва и при вътрешната топлоизолация – след като преодолеят топлоизолационният слой, водните пари срещат студената стена и кондензират върху нея (при този начин на топлоизолиране, температурата на стената е постоянно ниска, защото изстива отвън, а топлоизолацията от вътрешната страна възпрепятства нейното затопляне).

Има няколко варианта за реализацията на вътрешна топлоизолация: 1. лепене на топлоизолационни плочи директно за стените и тавана ( стиропор, фибрам и др.); 2. чрез обшивка от метални шини се закрепят гипсокартонови листове, кухините се запълват с минерална вата например; 3. чрез изолиращи декоратвини плочи. Ние изпълняваме всички разновидности и методики за направат на вътрешна топлоизолация. Такъв вид монтажи имат определени специфики и методики за реализация и могат да бъдат изпълнени единствено от професионалисти и майстори, които са запознати с този процес. Нужно е и използването на специализирани инструменти за справяне със задачата. Разчитайки на нас за такъв вид ремонти ще останете изключително доволни от услугата. Нашата задача е да помогнем на нашите клиенти чрез съвети и консултации по всички въпроси, които ще направят реализацията на проекта възможна.

Проектиране и изработка на кухня по поръчка по индивудаелен проект. Монтаж на кухни

Кухните по индивидуален дизайн се различават от готовите по това, че първите са много по-красиви и естетически издържан. Проектирането на кухня е приятен процес и за двете страни ( дизайнера и клиента), още повече чрез него могат да се изпълнят предварително визуални проекти, могат да се правят корекции и добавяне на най-разнообразни цветове и нюанси. Проектиорането на кухня чрез 3D проект е истинско удоволствие за очите, заради което всеки клиент придобива предварителна представа как ще изглежда накрая нова му кухня. Разбира се и цената в сравнение с готовите кухни е по-висока.

Нашите майстори проектанти на кухни по поръчка ще направят всичко възможно дс изпълнят всяка Ваша претенция при избора на диайн на Вашата нова кухня. Извършваме проектиране, изграждане и монтаж на място на дизайнерски кухни по поръчка по индивидуален проект и на добри цени. Предлагаме всички видове монтажи на мивки за кухня, смесители кухня, електроуреди за вграждане, вратички за кухня, LED осветление за кухня и др.

Довършителни ремонт. Монтажни интериорни и екстериорни ремонт


След всеки основен ремонт се налагат и козметичните последни монтажтни и ремонтни дейности, които слагат точка на цялата тази "хамалогия". Чрез довършителните ремонти се прикриват всички грубости и недостатъци оставени след основните, строителни ремонти. Довършителните ремонти и монтажи могат да бъдат - финални мазилки и боядисване, монтаж на окачени тавани, монтаж на електроуреди, монтаж на ел. контакти, ел. ключове, осветителни тела, монтаж на аксесоари за баня, монтаж на бойлер, монтаж на климатик и др. В общи линии довършителните ремонти са краят на всеки голям ремонт.

Ако сте направили основен ремонт и сте останали без майстори, които да се погрижат и за довършителни ремонтни услуги може да се възползвате от нашите услуги.

Залагайки на нас Вие възлагате Вашият ремонт на професионални майстори. Залагайки на нашите ремонтни услуги Вие избирате качествена работа, професионалъзъм и коректност

Цялостният основен ремонт на жилище или търговски обект се нуждае от голям брой майстори, специализирани в определни области на работа. За извършването на много на брой ремонтни услуги трябва да потърсите услуги на майстори – къртачни и демонтажни услуги, водопроводчици, електротехници, монтажници на мебели и електроуреди, мазилки, подови замазки, плочкаджии, монтажници на новата Ви кухня, майстори за гипсокартон и окачени тавани, които да изпълнят заложените цели. Възлагайки проекта си на нас не е нужно да губете време в наемането на такъв голям брой работници. Нашият екип извършва всичко от началото до края – демонтаж на мебели, къртачни услуги, изграждане и ремонт на водопровод, изграждане и ремонт на електроинсталации (монтаж на електрически табла, окабеляване, монтаж на ел контакти, ключове, осветление и др.), монтаж на електроуреди (бойлери, перални, съдомиялни и всички останали, които са част от всяко домакинството), майстори за лепене на плочки и облицовки, майстори за цялостен ремонт на баня, майстори за изпълнение на мазилки, шоакловки, боядисване, майстори за гиспокартон и окачени тавата, проектанти и монтажници за кухни, майстори за монтаж на външна топлоизолация и цялостни решения за въшни и вътрешни довършителни услуги. Това са всички основни услуги, които предлагаме като цялостен пакет за всеки по-голям ремонт за изпълнение по отделно.

Монтаж / Демонтаж на мебели и кухни

Монтаж / Демонтаж на мебели за дома и офиса.

Ако искате да се преместите в ново жилище, нов офис или просто сте решили да подмените старите мебели с нови, ако се безпокоите как ще се справите с тяхното монтиране и демонтиране без да ги повредите, то най-правилното решение е да се обърнете към нас! Разполагаме с добре обучен и организиран екип, който ще се погрижи Вашите мебели да останат непокътнати и в своята цялост след демонтажа.

Наясно сме, че някои мебели са сглобяеми и изглежда лесно да ги монтирате в новия си дом или офис, но това съвсем не е така. Рискувате много ако  сами се заемете с тази не лека задача. Вредите, които може да нанестете могат да бъдат надраскване или олющване на повърхностите. Може да повредите някоя част от мебелировката при разглобяването и сглобяването им. Ние се занимаваме с професионални демонтажи и монтажи на всякакъв вид мебелировка и офис обзавеждане, работейки с професионални инструменти за целта. Гарантираме високо качество на работа, бързина и сръчност, прецизност и коректност.

Къртене на строителни отпадъци, чистене и изнасяне. Къртачни услуги в апартаменти, търговки обекти, къртене на стара баня

Къртене и чистене, извозване на отпадъчни материали при основен ремонт.

Къртене на баня.

Къртене нa кухня.

Къртене на подпрозорец.

Къртене на врати, прозорци и дограма.

Събаряне на стени, къртене на отвори за врати и прозорци. Къртене и демоинтаж на гиспокартон и конструкции. Демонтаж на

 

окачени тавани, Къртене на  отвори пти ремонт и преработка на ВиК и Ел инсталации

Списъкът с дейностите в областта на къртачните услуги, които изпълняваме е дълъг. Може да разчитате на нас за: бутане и премахване на стени, къртене на замазка, къртене на мазилки, къртене на подови настилки и стенни облицовки, демонтаж на врати и остъкления, демонтаж на санитария за баня и кухня, демонтаж на окачени тавани, демонтаж на дограми, демонтаж на витрини, прокопаване на канали и отвори за вик и ел инсталации, пробиване на отвори за врати или прозорци. Къртачните услуги изпълняваме със специална апаратура и инструменти, които се справят с всичко по пътя си. Професионално и безопасно къртене и пробиване на стени. Предлагаме къртене и пробиване на стени от всякакъв материал и обем.

Професионални електроуслуги. Предлагаме всички видове електроуслуги от префесионални и опитни ел техници

Ел. услуги по домовете. Разчитайте на нас за бързото и своевременно отстраняване на технически проблеми и неизправности по вашата електрическа инсталация

Електроуслуги по Домовете от професионалисти. На нас може да разчитате за Изграждане, ремонт и профилактика на електроинсталации, Монтаж и ремонт на всички видове електро и разпределителни табла, Монтаж на ел ключове, ел контакти, Монтаж на бойлери и бойлерни табла, Led управления и LED осветление, Монтаж на осветеление от всякакъв тип, Монтаж на парково и градиснко осветление. Професионални електроуслуги по Домовете. Извършваме проектиоране, монтаж и ремонт на всички видове електро табла и разпределителни табла (монофазен и трифазен ток). Монтаж на външни кабелни трасета. 

Проектиране на електроинсталации в домашна и корпоративна среда.

Изграждане на електро инсталации.

Монтаж, подмяна и ремонт на всички видове електро и разпределителни табла табла.

Монтаж на ел ключове, ел контакти, бойлерни табла, Led управления и контролери, сензори за движение, сензорни ключове стълбищни автомати и др.

Монтаж на двойни или повече на брой ел ключове.

Монтаж и окабеляване на девиаторни ключове.

Ремонт и подмяна на стари, амортизирани ел инсталации с нови монофазни и трифазни ел. инсталации.

Монтаж на бойлери, готварски печки микровълнови печки, конвектори за отопление и много други.

Свързване на всички видове съвременни осветителни тела за външен или вътрешен монтаж.

Свързване на домакински електро уреди за вграждане: Микровълнови фурни, съдомиални машини, перални, сушилни, аспиратори и др.

Електротехниците от Eltehnik.euEluslugi.bgElektrotehnik-plovdiv.com извършват най-paзнooбpaзни електроycлyги по домовете и бизне помещения, cвъpзaни c цялocтнo изгpaждaнe, мoнтаж, ремонт и поддръжка нa eлeĸтpoинcтaлaции, подмяна на двупроводни ел инсталации с три-проводни (по новите стандарти), външно и вътрешно окабеляване, асемблиране и монтаж на електрически и разпределителни табла, къртене на отвори и канали ако желаете нови ел контакти и ел ключове със осветление да бъдат свързани към ел. мрежата.. Ще се погрижим за Вас ако имате нужда от монтаж и подмяна на ел. контакти и ел. ключове, осветителни тела, LED осветление, подмяна на бойлери, монтаж на електроуреди за вграждане, свързване на перални и съдомиялни машини и др. услуги.  Работим на територията на област Пловдив. Монтаж на ел контакт Пловдив, Монтаж на ел ключ Пловдив, Монтаж на ел табло Пловдив, Ремонт и подмяна на Ел инсталация Пловдив, Ремонт и подмяна на съществуваща електроинсталация Пловдив, Проектиране на домашни и стопански електроинсталации Пловдив, Предлагаме всички видове Ел услуги на територията на гр. Пловдив и близките населени места. Нашата организация ще Ви бъде полезна във всички аспекти на електотехническите ремонти и аварии. Нашите електротехници владеят до основи електротехническата материя, имат дълъг стаж и опит, така, че доверието в нас ще бъде напълно оправдано! 

Ако имате електрически проблем за разрешаване не поемайте инициативата сами, а потърсете помощ от професионални електротехници. Електроремонтите и електромонтажните услуги, които предлагаме извършваме – бързо, точно и прецизно. Ако не сте сигурни в уменията си в никакъв случай не се опитвайте да извършвате каквито и да е поправки. Опасността от токов удар и непрофесионална работа са много големи. Винаги търсете помощта на опитни електротехници!

 

Професионални ВиК услуги. Предлагаме всички видове ВиК услуги като ремонт и подновяване на ВиК мрежи, изграждане на ново ВиК, монтаж на санитарна мебелировка, свършване на ел. уреди към водопреносната система

При наличието на ВиК проблем, не правете като повечето хора, които решават първоначално да се справят сами с него, а при отсъствие на опит в тази сфера, това би се оказало много лоша идея. При наличието на ВиК проблем или ремонт и доразширяване на ВиК инсталация по-добре се обърнете към услуги на професионалисти.

ВиК инсталациите са сложни системи, които за направат или ремонтът им се изискват сериозни познания в тази материя, както и трябва да се познават всички материали, от които е съставена една водопреносна мрежа. Важно е много добре да се познава и самата работа и функциониране на ВиК инсталацията, за да започнете сами такъв вид ремонти или изграждане. Ние сме екип от професионалисти с умения и опит в изграждането и ремонта на домашни и по-сложни водопреносни системи. Опитът ни придобит от реализацията на ВиК инсталации е толкова голям, че почти не бихме срещнали трудна задача в такъв вид ремонти. Ние предлагаме всички ВиК услуги като:

Ремонт и подновяване на съществуващи ВиК инсталации.

Изграждане на ВиК инсталация от нулата за всякакъв тип помещения и сгради.

Подмяна и ремонт на ВиК при ремонт на баня.

Монтаж на бойлер.

Монтаж на мивки и слесители.

Подмяна на мивки и смесители.

Изграждане или ремонт на ВиК за кухня.

Монтаж или ремонт на водомер.

Монтаж на перална / съдомиялна, сушилна.

Монтаж спирателни кранове и сифони.

Монтаж на моноблок и структури за вграждане.

Неправилното и нелогично фунциониране на една ВиК система е съпроводено винаги от редица тревожни сигнали, които в никакъв случай не трябва да бъдат за пренебрегване. Затова, за да не настъпват такива проблеми и дефекти във ВиК-то в бъдеще е от изключителна необходимост ВиК инсталацията да бъде конструирана и монтирана от опитем майстор – водопровдчик.

ВиК инсталациите са една от най-важните, съставни части в Нашите жилища и от правилното им функциониране зависи Вашият дом да бъде едно уютно и пълноценно място. Затова водопреносната система трябва да бъде изградена грижливо и компетентно от професионалист, водопроводчик!

Ремонта на тази структуроопределяща за дома ни инсталация обикновено се прави цялостно, в другите случаи – чрез частични ремонти на определни зони. При покупка на апартамент в стари панелни или тухлени сгради задължителната подмяна на ВиК и ел инсталациите е в основата на ремонта, който новите жители предприемат.  Да се отървете от старите ръждясали тръби и течовете са приоритет за вашето спокойно пребиваване в новия дом. Ето затова е нужно да се свържете с професионалисти, предоставящи тази услуга в Пловдив и региона като гаранция за нежелани странични ефекти. Твърде специфична е работата на един ВиК специалист. Тук не говорим за смяна на течащия смесител на мивката в банята, а сериозно изпълнение и цялостна подмяна на всички тръби, щрангове, фитинги и всякакви други сглобки, които влизат във водопроводната и канализационната инсталация. В зависимост от това как е бил заложен първоначалния проект при ремонта се изисква отстраняване на старите стоманени или поцинковани тръби и замяната им с нови. Много експерти споделят, че за тях е много по-лесно да изградят по проект нова  ВиК инсталация,отколкото да извършват демонтаж на стара и съответно подмяната  с нова инсталация. Много по-трудоемко и изискващо време като процедура, но пък с инвестирането в такъв ремонт определено десетилетия напред няма да се налага да се тревожите за евентуални течове.

Ние ще ви дадем спокойствието и сигурността от една добре направена и отлично функционираща ВиК инсталация. Извършваме вискчи видове ВиК услуги – цялостно изграждане на ВиК мрежа и частични ремонти и монтажи по родобреносни мрежи.

Направа на подови замазки, монтаж и лепене на подови настилки истенни облицовки

Нашите майстори извършват полагане на вътрешни и външни замазки от всякакъв тип, в зависимост от постиганерто на крайният резултат – обикновени и армирани замазки, пясъчно-циментови и саморазливни замазки. Също така подовите замазки комбинираме с топлоизолиращи материали.

Ние сме насреща, когато имате нужда от лепене и монтаж на подови настилки и стенни облицовки (гранитогрес, фаянс, камък, мрамор, технически камък, ламинат, PVC плоскоски и др. видове)

Нашите услуги, свързани с подови замазки, лепене на подови настилки и облицовки за стени:

Нанасяне на подови замазки и нивелация. Използване на саморазливни замазки в определнеи случаи и специфики на помещенията.

Професионално лепене и монтаж на всякакъв вид плочки и подови настилки

Лепене и монтаж на всякакъв вид стенни облицовки от камък, ламинат, мрамор, гранитогрес и др.

Подовите конструкции са сред най-натоварените части на сградата и като такива те трябва да бъдат направени качествено. В зависимост от условията на употреба, в строителството на сградите се използват различни видове подови конструкции. Извършваме познатите няколко типа подови замазки като: Свързана замазка. Основата трябва да бъде достатъчно здрава, обезмаслена, без пукнатини, без шупли и слаби участъци, суха и чиста. Препоръчително е да се използва дълбокопроникващ грунд за повишаване на адхезията и згравината на слепване на замазката към основата. Грундът ще спомогне за равномерното прилепване на замазката за повърхността под нея. Плаваща замазка. Тя слуги за премахването на  големите неравности и слаби места в основата. Към нея се прибавя и армираща лента, която служи против образуването на пукнатини. Използваме готовите, заводски забъркани сухи подови замазки, които гарантират постоянно и еднакво качество, хомогенно изграждане на структурата на пода и неговото равномерно полагане, изсъхване и втвърдяване, намалявайки до минимум по този начин опасността от образуване на пукнатини.

Лепенето на плочки и стенни облицовки не е лека задача, затова наетият майстор за целта трябва да притежава необходимият опит и прецизен подход. Нашите майстори имат дългогодишен, практически опит в такъв вид ремонти, независимо от типа на помещенията, върху които ще се лепят плочките (в баня, коридор, тераси, гръб за кухня и др.). Много е важно повърхността под плочките да е нивелирана и загладена, за да може лепилото и самите плочки да се прелепят здраво и устойчиво. Всеки клиент, доверил се на нашите услуги за монтаж на плочки и стенни облицовки няма да остане разочарован. Доказателство за това са стотиците ремонти, които сме изпълнявали, а богатото ни портфолио с реализирани проекти е показателно.

Основен ремонт на Вашата баня. Монтаж на санитарна мебелировка и аксесоари за баня

Имаме богат и дългогодишен опит с цялостните ремонти на бани. Извършваме изключително качествени и прецизни ремонти на бани по индивидуални проекти, в тясно сътрудничество с идеите и предпочитанията на Нашите клиенти

Нашият екип е добре организиран и винаги готов да Ви даде професионални съвети и насоки как да протече целият ремонт от началото до краят. Следим внимателно Вашите идеи, за това как искате да изглежда Вашата нова баня и най-важното за нас е да вложим всички усилия по най-полезния начин, така че реализацията на Вашата нова баня да бъде успешна.

Когато се заемем с определен проект за ремонт на баня ние следваме определи стъпки и последователност, които са важни и определят качеството на изпълнение. Разбира се всеки проект е различен и индивидуален, но в повечето случаи правим:

Демонтаж на електроуредите, каквито и да са те (бойлер, пералня, вентилатор за баня и др.);

Къртене на старите плочки и демонтаж на старата санитария;

Отстраняване на стара мазилка (ако не е здрава), отстаняване на гипсокартон и събличане на тръбите (ако има такъв);

Преработка и ремонт на старата ВиК инсталация (в зависимост от състоянието на тръбите, правим тяхната подмяна);

Ако се налага и подмяна на ел. окабеляването;

Монтаж на душ система за вграждане (ако по проект има такъв);

Изграждане на предраждащи стени от гипсокартон, зидария, аква панел (за промяна на геометрията на помещението, както е по проект);

Монтаж на новите сифони;

Грундиране на основата и полагане на мазилка по стените;

Направа на подова замазка;

Запечатване на помещението (без тавана) с хидроизолация и хидроизолационни материали;

Лепене на плочките;

Фугиране;

Обработка на тавана (шпакловане, боядисване или окачен таван с лунички);

Довършителни монтажи – мивка, смесител, моноблок, бойлер, вентилатор, душ, вана и и др.;

Сред ремонтните услугиремонтът на баня е един от най-сложните и трудни ремонтни процеси за изпълнение. По специалност този вид ремонти са свързани с редица последователности и взаимосвързани, ремонтни дейности, които имат строга взаимовръзка един от друг. При един основен ремонт на баня – новоизграждане на помещението след ново строителство или реновиране на стара баня е от изключителни значение ВиК инсталацията да бъде проектирана и изградена правилно и професионално или ако става въпрос за подмяна тя се извърши компетентно . Един от основните моменти за изграждането на нова баня е тя да бъде направена от опитен и сериозен майстор, който да има експертен опит и умения в този вид ремонти. Майстoрът/майсторите, които ще реализират проекта трябва да изградят една добре функционираща ВиК система от структоризграждащите й елементи – вертикални и хоризонтални шрангове, водосточни тръби, съединения, сифони, монтаж на водомери, монтаж на най-различни електроуреди – бойлери, перални машини, вентилатори и т.н. След това се извършват полагане на мазилки, замазки, направа на конструкции от влагоустойчив гипсокартон, окачени тавани, грундиране, полагане на хидроизолация, полагане и лепене на най-различни плочки и фаянс, фугиране, монтират се моноблокове, тоалетни чинии и санитария. Като последен етап следват и довършителните дейности при ремонта на банята – монтаж на санитарни уреди и мебели като мивки, смесители, душ системи, душ кабини, мебели за баня и мн. други елементи в зависимост от нуждите на клиента. Това е изключително разнообразен процес и както споменахме по-горе – майсторите, които ще извършат всичко това трябва да са вещи в този занаят.

Ние предлагаме на нашите клиенти всички изброени услуги при един комплексен ремонт на баня, независимо дали ремонтът ще е частичен или цялостен. Извършваме само висококачествени ремонти на бани, тоалетни и мокри помещения. Благодарение на натрупаният опит, които притежаваме сме изградили неизменими и професионални качества като електотехницивик майстори и специалисти в цялостните ремонти на бани. Имаме стотици реализации на най-разнообразни проекти – от дребни ВиК и Електро ремонти до сложни и нестандартни проекти. На първо място наш приоритет е внимателното планиране на проекта и подбирането на правилните материали, като постоянно се съобразяваме с претенциите и нуждите на нашите клиенти. На второ място за нас е от изключително значение работният процес да бъде реализиран професионално и прецизно, с оглед на това – всеки етап от изграждането да бъде извършен с особена точност. Както споменахме един от най-слобните ремонти в строителството са ремонтите на баня, защото тези ремонти съдържат в себе си не малък брой най-разнообразни знания и умения, които избраните майстори трябва да притежават.

След задължителен оглед на помещението от нашите консултанти правим нужните заключения и преценка, за това как най-правилно да стартира и протече процеса по ремонтът на банята Ви

Зидарии и сухо строителство с гипсокартон. Усвояване на тераси и балкони. Изграждане на преграждащи конструкции

Свържете се с нас когато имате нужда от различни типове зидарии: тухлени зидарии (с керамични и силикатни тухли), зидарии от изкуствени блокове - газобетон, комбинирани зидарии - съчетаване на два строителни материала: камък и тухли, камък и бетон, бетон и тухли, монтаж на панели за разделяне на помещение.

Изпалняваме различни типове зидарски услуги като:

Зидане на врати и прозорци;

Подпрозоръчни зидове;

Издигане на стени и огради;

Усвояване на тераси и балкони;

При ниужда от направа на всякакъв тип зидарии ни потърсете. Ние ще Ви бъдем полезни, когато Вашият проект за реализация предвижда да бъдат изградени всякакъв тип вътрешни и външни зидарии и конструкции, усвояване на тераси и балкони  чрез направа с итонг тухлени блокове, направа на оградни стени, преустройство на помещения чрез разделянето им със зид от стени, направа на бар плот в кухня, изграждане на вътрешни и въшнши декоративни конструкции.

Сухо строителство чрез метални конструкции и гипсокартон. 

– изграждане на окачени тавани;
– изграждане на преградни стени;
– изграждане на предстенни обшивки (включително и в мокри помещения);
– обличане на интериорни колони.
 

Изграждане на окачен таван се прави с помощта на плоскости от гипсокартон, които се монтират върху единична или двойна скара. Ако помещението е малко се препоръчва монтиране върху единична скара. За по-просторни помещения е добре да се използва двойна, тъй като таванът става много по-гъвкав и устойчив и се захваща за основния таван в много по-малко точки. Гипсокартоновите конструкции позволяват постигане на термо и звукоизолация на помещенията, чрез полагане на термо и звукоизолиращи материали в кухината на конструкцията, такива материали са например минералната вата. Гипсокартона е сред най-предпочитаните варианти за използването му при строителни ремонти за публични сгради – разделяне на големи помещения на отделни (в офиси например) в административни сгради, в хотели и заведения за постигане на индивидуални, дизайнерски, архитектурни решения. Повърхноста на гипсокартона позволява нанасянето на най-различни довършителни шпакловки и декоративни, финишни мазилки.

Гипсокартонът е един от най-използваните и любими строителни материали на всеки майстор, защото чрез него се постигат най-разнообразни вътрешни конструкции. Неговите безспорни качества предоставят множество възможности за изграждане на всякакви видове окачени тавани и “обличане” на стени, ппостигайки уникални, интериорни решения. Гипсокартонът представлява специална гипсова плоскост, покрита с картон. Съществуват различни видове покрития, които осигуряват влагоустойчивост, пожароустойчивост, топлоизолация, звукоизолация и други. Ние ще Ви бъдем особено полезни, когато сте предвидели да се изградят тавани и стени от гипсокартон с двойна или единична скара с вграждено осветление (лунички и LED осветителни тела). 

Монтаж на външна и вътрешна топлоизолация

Добрата защита на дома от външни въздействия е от ключово значение за по-малкия разход на енергия. А използването на топлоизолация за защита на сградата е най-важна. Материалите, които използваме за защита на сградите от съществено значение, затова ви предлагаме нашите услуги за монтаж на външна топлоизолация.

Монтажът на външна топлоизолация като технология и последователно на работа изпълняваме:

Старателно почистване на фасадата от мръсотия, прах, ронещи се мазилки;

Подготовка на лепилата ( циментова смес или с пенополуретаново лепило );

Лепене на топлоизолационните материали за фасадата и дюбелиране за здраво захващане;

Поставяне на минерална или каменна вата;

Довършителен процес – извършване на мазилки ( силиконови, силикатни, акрилни, варо-циментови и други ) и армираща мрежа и боядисване / или лепене на облицовки;

За ефективността на топлоизолацията спазваме всички изисквания на топлоизолационната система. Относно материала – за външна изолация на тухлени/бетонни стени използваме:

– Каменна вата;

– стиропор (EPS) – обикновен – в бял цвят с различна дебелина, според проекта и нуждите на употреба;

– стиропор с графит (неопор) в сив цвят;

– XPS (екструдиран полистирол, наричан често фибран) – паронепропусклив, затова не се препоръчва за външна изолация на цели стени;

Външната топлоизолация се състои от няколко слоя с различни по вид материали, които се наслагват един върху друг в строго определена последователност. Монтажът на външна топлоизолация извършваме с помощта на скеле или чрез алпинистки метод в зависомост от височината и вида на сградата. Ако сте в блок или къща и височината за монтаж е до 3-ти, 4-ти етаж, то тогава ще използваме наше скеле. Алпинистките методи използваме за големи височини – за жилищни кооперации и панелени блокове. Ако обекта е къща с малка височина, то за първият етаж на къщата може да използваме дори и само стълба.

Монтаж на вътрешна топлоизолация на апартамент или къща е процесът по поставяне на топлоизолационен материал върху стени, таван и под (чрез обшивки или с директно лепене). Най-често използваните материали за вътрешната топлоизолация са: минерална вата, полистиренова пяна, полиуретанова пяна, стъклена вата, метални шини, гипсокартон.

При избора си на вътрешна топлоизолация е добре да знаете всички предимства и недостатъци:

+ лесна за изпълнение (на ниска височина);
+ помещенията бързо се загряват/затоплят (но пък сравнително бързо се охлаждат);
– губите място – колкото по-дебела е изолацията, толкова повече място губите;
– съществува реална опасност от поява на конденз (особено при наличие на влага), плесен и мухъл;
– защитата от конденз изисква максимално добре следване на съответната технология за монтаж, поставяне на паро-непропускливи ленти и т.н. (некачествения монтаж е почти сигурен конденз);
– отвътре има нужда от ремонт с финално. боядисване или тапети (създава неудобство за ремонтния срок).
– помещенията бързо се охлаждат (но пък бързо се загряват/затоплят). Това означава, че ако имате климатик – ще се включва често и за кратко.

Вътрешна топлоизолация на таван и стени е извършваме чрез система от монтаж на двойна или единична обшивка, гипсокартон и разбира се топлоизолационните плочи или минерална вата, а другият вариант е с лепене и дюбелиране на изолационни плоскости директно за повърхността.

Самия гипсокартон, поставен на отстояние от тавана и стените, и получената въздушна междина, са топлоизолация, но добавянето на вата увеличава ефекта.

Кухня по поръка. Проектиране, изработка и монтаж на кухня по поръчка по индивудален дизайн. Монтаж на електроуреди за вграждане, монтаж на мивки и смесители

Ако Ви предстои замяната на старата кухня с нова по Ваш проект или просто сте си закупили ново жилище след нов строеж и имате нужа от кухненско обзавеждане се свържете с нас, защото ние проектираме, изграждаме и извършваме монтажи на кухненско обзавеждане по индивидуални проекти.

Сърцето на всеки дом е кухнята! Кухнята е мястото, в което се събираме със семейството, каним гости, приготвяме храна и отдъхваме след дългия работен ден. Съвременното обзавеждане на кухните се отличава с ярки акценти, стилен дизайн, множество елементи и функционалности за избор на обков и механизми. При интериорния дизайн на помещенията, кухнята е един от най- времеотнемащите и важни в проектирането и изработката мебели. Кухнята трябва да е проектирана не само, за да е красива, но и практична и лесна за работа.

Предлагаме добри и гъвкави  решения по цялостния процес за проект и изработка на кухни. На първо място е необходимо да сформирате идеен проект, които да ви помогнат да сформирате своето виждане за бъдещото си кухненско обзавеждане. На второ място трябва добре да палнирате разпределението на кухненските модули, формата на кухнята, разположението на уредите, като се придържате към размерите и особеностите на зоната, в която ще бъде монтирана новата Ви кухня. След като вече имате идеите или сте възложили на нашите проектанти да изготвят дизайна трябва да се насочите към избора на материалите. За всичко останало по доставка на материалите и монтажът на конструкцията, вратичките, обковът, мивката, смесителите и аксесоарите за новата Ви кухня ще се погрижим изцяло ние.

Ние ще изпълним всички процедури по проектирането, дизйна, изобора на материали, транспорта и монтажът на Вашата нова кухня.

Довършителни ремонти - финишен ремонт - шпакловки, маизлки, боядисване и монтаж на ел. контакти, ел. ключове, осветителни тела, монтаж на електроуреди

Ако апартаментът, офисът ви или което да е друго помещение е положена основата чрез строителен, основен ремонт, то основните ремонтни дейности са тялото, а довършителните работи са външният вид и козметичен завършек. Ако сте вложили огромен брой средства, време и услилия, не си заслужава с лека ръка да пренебрегнете довършителните процеси. Довършителните ремонти са една от най-разпространените строителни дейности, тъй като са най-леки, отнемат сравнително по-малко време и позволяват да бъдат обновявани по-често, без това на окаже физическо влияние на основата.

Основните дейности, които извършваме при довършителните ремонти са замазките, изправяне на стени с гипсокартон, шпакловка, боядисване и монтаж на най-различни козметирни материали и електроуреди в интериора. Дейностите по довършителните ремонти и монтажи може да ви звучат като нещо много просто и лесна, но това са довършителни работи, които са изключително важни. Освен че са неизменна финална част от процеса на всеки основен ремонт, са фактор за качествено свършена работа, която е видима с просто око. Довършителните работи са духа, атмосферата и естетиката във Вашия дом, офис или всяко друго пространство.

След довършителен ремонт вашите помещения ще придобият освен красив и приветлив завършен вид, а и ще внесат функционалност в помещениято ви/ Довършилните ремони и монтажи ще са гарант за Вашето удобство. Например качествената шпакловка на стените и таваните ви, качествено изпълнените мазилки и подови замазки, извършени с правилните смеси и методики, ще гарантира последващото отлично поставяне на плочки, боя, декоративни мазилки и т.н.

Правите линиии и идеална нивелация на повърхностите ще направи цялостния вид след монтажът на козметичните елементи като осветителни тела, ел контакти, ел ключове, огледала без никакви кривини и дразнещи окото несъответствия.

https://www.facebook.com/HomeRepairPlovdiv
https://www.facebook.com/elektrovikplovdiv
https://www.facebook.com/stroitelenremontplovdiv
https://www.facebook.com/eluslugiplovdiv
https://www.facebook.com/eltehnikplovdiv
https://www.facebook.com/osnovenremont
https://www.facebook.com/osnovenremontplovdiv
https://www.facebook.com/profile.php?id=100089009295074
https://www.facebook.com/profile.php?id=100088804253778
https://www.facebook.com/profile.php?id=100088703397120
https://www.facebook.com/profile.php?id=100089115850807

https://www.instapaper.com/p/11733498 https://www.instapaper.com/p/11732649 https://www.instapaper.com/p/11733498 https://www.instapaper.com/p/11733525 https://www.instapaper.com/p/11733555 https://www.instapaper.com/p/11736666 https://www.instapaper.com/p/11733555 https://www.instapaper.com/p/11733582 https://www.instapaper.com/p/11733706 https://www.instapaper.com/p/11733769 https://www.instapaper.com/p/11733852 https://www.instapaper.com/p/11733823 https://www.instapaper.com/p/11733940

https://linktr.ee/osnovenremont https://linktr.ee/homerepairremonti https://linktr.ee/canifelici https://linktr.ee/eltehnik https://linktr.ee/remontniuslugi https://linktr.ee/osnoven_remont https://linktr.ee/elektrovik_plovdiv https://linktr.ee/plovdiv_elektrotehnik https://linktr.ee/elektrotehnik_plovdiv https://linktr.ee/stroitelni_remonti_plovdiv https://linktr.ee/remonti_plovdiv https://linktr.ee/remont_plovdiv https://linktr.ee/plovdiv_remonti https://linktr.ee/plovdiv_remont

https://www.debwan.com/HomeRepaiRemonti https://www.nasseej.net/eltehnik https://www.nasseej.net/osnovenremont https://www.nasseej.net/eluslugi https://www.nasseej.net/osnoven_remont https://www.nasseej.net/remontniuslugi https://www.nasseej.net/elktrovik https://www.nasseej.net/RemontiElktroVik https://www.nasseej.net/plovdiv_elektrotehnik https://www.nasseej.net/elektrotehnik_plovdiv https://www.nasseej.net/remonti_plovdiv https://www.nasseej.net/remont_plovdiv https://www.nasseej.net/plovdiv_remonti https://www.nasseej.net/plovdiv_remont

 

https://www.edocr.com/user/homerepairremonti https://www.edocr.com/user/eltehnikplovdiv https://www.theverge.com/users/HomerepirRemonti https://peerj.com/homerepair https://weheartit.com/homerepair_remonti

https://www.sbnation.com/users/HomerepirRemonti https://www.sbnation.com/users/eltehnik https://www.spoke.com/companies/home-repair-63c5893d0033151fd203e8a7 https://www.spoke.com/companies/63c58aaefcd2f4052900cd74 https://profile.hatena.ne.jp/homerepairremonti/ https://www.designnominees.com/profile/homere-repair-remonti https://www.designnominees.com/profile/eltehnik-plovdiv https://www.designnominees.com/profile/osnoven-remont-eood https://www.slideserve.com/Nikolay4 https://www.slideserve.com/eltehnik https://www.slideserve.com/osnovenremont https://www.slideserve.com/eluslugi https://www.bark.com/en/us/company/remonti-plovdiv-ltd/eBjqw/ https://www.bark.com/en/us/company/eltehnik-plovdiv/DOVn6/ https://www.bark.com/en/us/company/osnoven-remont-pld-ltd/aqlGG/ https://www.bark.com/en/us/company/eluslugi-plovdiv-ltd/8kQv1/ https://www.bark.com/en/us/company/remontni-uslugi-pld/wRn0R/ https://www.bark.com/en/us/company/osnoven-remont-plovdiv-ltd/1YLwR/ https://www.bark.com/en/us/company/elektro-vik-plovdiv/kXn3A/ https://brandfetch.com/homerepair.bg https://brandfetch.com/eltehnik.eu https://brandfetch.com/osnovenremont.eu https://brandfetch.com/eluslugi.bg https://brandfetch.com/remontniuslugi.bg https://brandfetch.com/osnovenremont.bg https://brandfetch.com/elektrovik-plovdiv.eu https://zenwriting.net/q78pd0t0nk https://zenwriting.net/rdmwzthlf7 https://myfists.com/profile/59002 https://www.politichatter.com/homerepair https://www.politichatter.com/eltehnik https://www.zotero.org/homerepairplovdiv https://hubpages.com/@nikolaypetrov https://hubpages.com/@eltehnikplovdiv https://www.ted.com/profiles/37761638 https://www.ted.com/profiles/40211376 https://www.ted.com/profiles/40211440 https://www.ted.com/profiles/41095182 https://nanohub.org/members/390043 https://moz.com/community/q/user/home_repair https://www.reverbnation.com/eltehnikplovdkiv https://devnet.kentico.com/users/525230/nikolay-petrov https://devnet.kentico.com/users/525231/nikolay-petrov https://devnet.kentico.com/users/525233/nikolay-petrov https://devnet.kentico.com/users/525234/nikolay-petrov https://devnet.kentico.com/users/525235/nikolay-petrov https://devnet.kentico.com/users/525236/nikolay-petrov https://devnet.kentico.com/users/525237/nikolay-petrov https://www.affilorama.com/member/homerepair_remontis https://www.affilorama.com/member/eltehnik_plovdiv https://app.lookbook.nu/homerepair https://app.lookbook.nu/user/11153716-Nikolay http://www.socialbookmarkssite.com/user/homerepair/ https://www.dohtheme.com/community/members/homerepair.48660/ https://www.storeboard.com/homerepitremonti https://www.storeboard.com/eltehnikplovdiv https://www.storeboard.com/osnovenremontplovdiv https://www.storeboard.com/eluslugiplovdiv https://www.storeboard.com/remontniuslugiplovdiv https://www.storeboard.com/osnovenremontpld https://www.storeboard.com/elektrovikplovdiv https://www.storeboard.com/elektrotehnikplovdiv https://www.storeboard.com/plovdivelektrotehnik https://www.storeboard.com/elektrovikplovdiv2 https://www.storeboard.com/plovdivremontiltd https://www.storeboard.com/remontiplovdiv https://www.storeboard.com/remontplovdiv https://www.storeboard.com/plovdivremont https://www.csslight.com/profile/home-repair-remonti https://www.designspiration.com/nikolaypetrov300/ https://www.thegreatapps.com/home-repair-remonti https://paper.li/homerepair https://www.seenit.in/homerepair https://stemedhub.org/members/20171 https://www.meetup.com/members/381722876/ https://www.wattpad.com/user/homerepair https://www.semfirms.com/profile/homerepair-remonti/ https://www.sooperarticles.com/authors/732132/nikolay-petrov.html https://sketchfab.com/homerepair https://www.boredpanda.com/author/homerepair_remonti/https://appagg.com/users/358089 https://www.sitejabber.com/reviews/homerepair.bg https://www.smore.com/0r16z https://socialsocial.social/user/homerepair https://www.myoats.com/users/Homerepair https://backlinktool.io/p/LN9sABbhHy2EQHVY4Dz3.html https://uberant.com/users/homerepair/

Изграждане на електроинсталации от опитен ел. техник. Електро услуги и мрежово окабеляване. Изграждане на комплексни електроинсталации в домове, къщи, офиси, магазини и бизнес сгради Ремонт и подмяна на съществуващи електроинсталации, подмяна на елементите й или разширяването й; Ремонти, монтаж и подмяна на електрически табла; Изграждане на вътрешни комуникационни мрежи за Enthernet достъп, LAN окабеляване, монтаж на розетки, настройки на суичове и рутери. Монтаж на сървърни шкафове и др.; Смяна и монтажи на ключове, контакти, предпазители, токоизправители, осветителни тела, LED осветление и др. изделия; Монтиране на захранващи кабели на електроуреди;

Предлагаме лепене на външна, фасадна топлоизолация с плочи от стиропор, минерални, неопор или фибрам на всякакъв вид сгради Изграждаме вътрешна топлоизолация в апартаменти, къщи, сглобяеми къщи, офис и бизнес сгради, медицински заведения и административни сгради. За вътрешна топлоизолация сглобяваме изключително здрава конструкция от пред стенни обшивки с гипсокартон