Строително ремонтни услуги гр. Пловдив. Ремонти Пловдив. Строителни и довършителни ремонти за гр. Пловдив и област Пловдив

Вътрешни и външни ремонти. Довършително-ремонтни услуги. Основен ремонт на жилища и обществени сгради. Извършваме полагане и монтаж на всякакъв вид подови и стенни настилки и облицовки във всяко едно помещение от дадена жилищна сграда, в офис, в заведение, в търговски обект и други. Сухо строителство, замазки, шпакловане, боядисване. 

Имаме богат опит с цялостните ремонти на бани. От нас може да получите изключително качествен ремонт на Вашата баня

Независимо дали имате нужда частичен ремонт или от изграждане на нова баня, Ние сме готови да отдадем времето и опита си изцяло на Вас, защото качествено направеният ремонт на баня е от изключително значение за всеки дом.

Банята играе своята уникална роля във всяко жилищно пространство. Тя трябва да е оазис на спокойствието и да осигурява една релаксираща среда, но също трябва да бъде функционално пространство, което е практично, удобно и сигурно за ползване. Когато това не е така, се изправяте пред предизвикателството да ремонтирате и реновирате банята. В зависимост от мащаба на промените, може да се наложи основен или частичен ремонт. Ние сме специализирали в ремонти в банята и предлагаме правилните стъпки, за да бъде ремонтът на вашата баня успешен. Нашият екип от професионални майстори е готов да превърне вашите идеи за банята в реалност. От малките корекции до основен ремонт на банята, от преходен към съвременен дизайн, ние ще превърнем настоящата ви баня в пространство, което отговаря на вашата визия и нужди.

Проектиране на ВиК и електроинсталациите в помещението;

Подготовка на повърхностите, нивелации, хидроизолации и др.;

Изграждане на вътрешни конструкции от гипсокартон ако е нужно;

Полагане на нужните мазилки като фаянс, гранитогрес и др.

Вграждане и монтаж на душ кабини, вани, джакузита, тоалетни чинии, писоари, бидета;

Подмяна и монтаж на сифони;

Монтаж на мивки, смесители, душ системи, огледала, осветление;

Изграждане на окачени тавани;

Монтаж на бойлери и перални

Етапи при изграждане на нова баня

Дейностите при цялостен ремонт на баня изпълняваме в следната последователност:​

демонтиране на санитария и санитарни уреди / ако ще правим основен ремонт и обновяванае /

изкъртване на стар теракот и фаянс, смяна на основните тръби ако е нужно

полагане на ВиК и Ел. инсталациите— тръби, кабели и други

полагане на мазилка или гипсокартон по стени, шпакловки таван или окачен таван с лунички (по желание)

полагане на замазка по под

полагане на хидроизолация и хидроизолационни ленти

редене и лепене на фаянс и теракот

изграждане на окачен таван с лунички (по желание)

монтаж на санитарни уреди като моноблок, мивка, смесител, душ, шкафове, огледала и др.

Монтаж на душ системи, душ кабини, душ панели, хидромасажни душ инсталации, вани и др.

извозване на строителните отпадъци

Имаме възможности да изпълним всички строително-монтажни дейности на Вашия обект

За извършването на основен ремонт на определен тип помещения, било то жилищен или търговски обект се прави цялостно планиране и подготовка, пресмята се квадратурата, правят се разчети за нужните материали и т.н. За тази цел се наемат различни видове майстрои за ремонти, които да планират и извършат тази не лека и отнемаща много време задача.

На първо място се търсят услугите на майстори за демонтаж и разглобяване на мебели, които да се погрижат да отстраняването на
старата покъщнина, която след приключването на ремонта да бъде сглобена или монтирана наново. На второ място се включват къртачните услуги, при условие, че
става дума за основен ремонт, заради което е нужно да се извършат редица къртачни действия по отстраняване на стари мазилки, плочки, бутане на стени, отстраняване на стара дограма
и врати и т.н. Също трябва да се отбележи, че когато за съответния ремонт е включена и банята няма как да се размине без голямо къртене, демонтаж и разчистване на стари плочки, санитария, бойлер, врати, стара ВиК инсталация и др.
Къртенето и разчистването преди ремонт на банята трябва така да се извърши, че помещението на практика е нужно да се оголи до основи, след което се извършват редица процедури – замазки, изправяне на помещението, подмяна на старата ВиК инсталация, подмяна на старите
щрангове, правят се отвори за сифони и т.н., в зависимост от спецификите на проекта. Ние сме майстори за цялостни ремонтни услуги и предлагаме всички видове услуги за един съществен, строителен ремонт. Извършваме всички видове вътрешни и външни ремонтни услуги:

Демонтаж и монтаж на мебели. Разглобяване и изнасяне на старата мебелировка, хамалски услуги;
Демонтаж и изхвърляне на стара санитария и електроуреди от кухни и бани;
Къртачни услуги и демонтаж на стари плочки, ламинат, мазилки и всякакви други подови настилки и стенни облицовки;
Къртене на стари баня, къртене на нови отвори за врати и прозорци;
Подмяна, ремонт и новоизграждане на ВиК и Електроинсталации;
Демонтаж на стара дограма, врати, гипсокартон, кухненски шкафове и др.;
Демонтаж на старите ВиК тръбопроводи и главните щрангове и монтаж нови ВиК тръбопроводи;
Проектиране и изграждане на ВиК и Ел инсталациите във всякакви помещения;
Усвояване на тераси, зидане на всякакви видове вътрешни и външни конструкции чрез сухо строителство с гипсокартонови конструкции, тухли, бетон и т.н;
Полагане на самоизравняващи замазки, грундиране на стени и тавани, полагане на хидроизолация;
Цялостно и изграждане или ремонт на баня, тоалетна, мокти помещения;
Монтаж на подови настилки и стенни облицовки от всякакъв вид материали, които се предлагат на пазара;
Довършителни ремонти – Декоративни мазилки, шпакловки, боядисване, монтаж на електроуреди, монтаж на осветителни тела, ел. ключове, ел. контакти и т.н;
Структурно окабеляване;
Монтаж на вътрешни интериорни врати;
Проектиране и изработка и монтаж на нова кухня по поръчка.

Предварително ще изготвим конкретна оферта, за желаните от Вас дейности по ремонта или цялостна оферта за луксозен ремонт. Нашият опит и професионализъм са гаранция, че ще го изпълним бързо и качествено.

След като сме направили обстоен оглед на помещенията за ремонт и сме обсъдили всички подробности по проекта нашият екип ще изготви детайлна оферта за Вашият ремонт. 

Как обикновено протича един основен строителен ремонт? Проект и реализация на цялостен ремонт на жилище, включващ всички помещения.

Всеки един ремонт има своята специфика, тоест еднакви строителни ремонти не се срещат. Всеки един проект е строго индивидуале, но на 90% всеки един ремонт следва последователност от стъпки, които трябва да се спазвав. Последователността от стъпки реализираме в следната последователност (ако става въпрос за цялостен, основен ремонт на апартамент):

 • Демонтаж на мебели. Разглобяване и старата мебелировка.
 • Къртене, чистене, извозване. Отстраняване на всичко ненужно, къртачни услуги – къртене по баня и тоалетна, къртене на стени за отваряне на нови врати (ако е нужно), сваляне на тапети и напукано по стени, сваляне на старите плочки в кухня, махане на мокети и линолеум от всички стаи, къртене на подпрозоречно, демонтаж врати и прозорци и много други. Изхвърляне на строителните отпадъци, изнасяне, извозване и др. Демонтаж на старата санитария.
 • Електричество, електро изграждане – проектриране и изграждане на изцяло нова електрическа инсталация. Изрязване на отвори и канали за нови ел ключове и ел контакта, прекарване на кабелите чрез къртене в бетон по стени и по пода, под замазката. Монтаж на ново електрическо табла. Изграждане на ниши с LED осветление и луни, като за тях се прави отделно захранване с трафтове.
 • ВиК, водопровод, канализация и отопление – ремонт иподмяна на водопровод и канализация в банята, тоалетната и кухнята. Смяна на всички вертикални, хоризонтални щрангове, подови тръби, сифони, монтаж на водомери, нови сифони, окачени тоалетни, монтаж на нови санитарни уреди (моноблок, мивка, смесители, душ).
 • Закупуване и качване на материали – Обикновен за основен ремонт на апартамент се качват 100-120 кг шпакловъчни смеси, 200кг мазилки, торби със замазка, за зидане на отвори на врати, 120 листа гипсокартонкартон, лепило за плочки – 20 торби, замазка за подове – 60 торби и много други.
 • Замазки – подовете не са в добро състояние, имаше стари мокети и стар линолеум. След почистване на подовете задължително се грундира и ще бъдат направени земновлажни замазки по целия апартамет, за да се получи едно ниво навсякъде.
 • Тавани – таваните ще бъдат от картон на конструкция в коридора и кухнята, грундирани, две фини шпакловки, шкурене, грунд преди латекс и боядисване с латекс. На места ще има вата, като ватата играе ролята на топло и шумоизолация и не е скъпа като материал и монтаж, затова пропоръчвам да се слага, когато се монтират окачени тавани от картон. В другите три стаи таваните ще са с груби и фини шпакловки.
 •  Шпакловки на стени – стените са в досто лошо състояние, като имаше стари тапети по тях. Стените ще бъдат изправени с картон на лепене в целия апартамент, като на стените с прозорците ще бъде сложен картон на конструкция и с вата. След махането на тепетите задължително се грундира.
 • Ремонт на балкони – балконите ще бъдат освежени и реновирани, като ще се постави изолация на стените с прозорците.На балкона към кухнята ще бъде направен покрив, за да го покрие и приобщи към апартамента.
 • Ремонт на баня – банята ще бъде изпълнена по проект, като тръбите за ВиК-ато се обличат в аквапанел, правят се ниши над вградената тоалетна, монтират се нови сифони с клапи против миризми, мотажи на санитария и др.
 • Ремонт на тоалетна – тоалетната ще бъде изпълнена по проект, като ще има окачена тоалетна, таван с луни, стените ще се изправят с картон, ново електро, вик и други.
 • Проектиране и изграбдане на кухня по поръчка – в кухнята по пода ще бъде положен гранитогрес, на тавана ще има окачен таван с луни. Ще бъдат поставени декоративни тухлички на стените между кухнята и балкона, който се усвоява.

Специфики на извършване на основен ремонт

Съчетанието на много и различни видове строително-ремонтни услуги е много трудно и е изключително трудно да се намери един майстор, който да може да се захване с основен ремонт на апартамент или къща, изпълнявайни всички възложени задачи. В такива случаи се препоръчва използването на бригада (майстори за строителни ремонти) които да имат нужните умения за изпълняване на всички процедури по ремонта. Нашата сила е именно в този тип ремонти (цялостен строителен ремонт на апартамент), защото разполагаме с квалифицирани майстори за всички видове ремонтни дейности. Нашите майстори за ремонти са изключително сработен колектив. Това е гаранция, че отделните части при самия ремонт се извършват прецизно и професионално, доброто взаимодействие помежду им осигурява и по-бързото завършване на цялостния ремонт. Разполагаме с майстори и инструменти за всички видове ремонтни дейности – къртене, изнасяне на строителни отпадъци, демонтаж на санитария, монтаж на мебели и санитарна мебелировка, лепене на плочки, шпакловане, боядисване и т.н. Възлагайки започването на ремонта на нашите майстори ще сте сигурни, че наемате работна сила, която ще се погрижи за всичко – от демонтажът и хамалските услуги за демонтаж на старата покъщнина и санитария, до довършителни и монтажни услуги във финала.

Без значение е дали се заемате с голям ремонт на собствено жилище и на закупено старо (ново строителство), то първата стъпка задължително трябва да бъде внимателен оглед на всички помещения, на стените и подовата им настилка, както и таваните. По този начин планът и проектът за ремонта би бил прецизен и точен, като по този начин ще се  избягнат неприятни изненади в процеса на ремонта, които са свързани с непредвидени усложнения и разходи. Нашите специалисти се заемат с това вместо вас и по време на огледа ще опишат всички детайли.

Строителни ремонти Пловдив. По време на първоначалния оглед ще можете да обсъдите вашите идеи по плана и дизайна за извършване на самия ремонт, а ние от своя страна ще следваме Вашите указания стриктно, удовлетворявайки Вас, за да постигнем крайния резултат. Нашите консултанти ще ви помогнат с насоки за това какви са реалните възможности, които помещението позволява. Във всеки един момент обаче, ние се водим единствено от това да задоволим максимално Вашите изисквания, съобразявайки се и с финансвите параметри зададени предварително. В много случаи при особено внушителен строителен ремонт предлагаме изключително голяма ценова отстъпка за предоставените услуги от нас. Например ако за определен строителен ремонт сме пресметнали 20 000лв. труд, то с отстъпката ще Ви излезе около 15 000-16 000лв. Това е така, защото количеството на вложен труд изисляваме на база големината и сложността на проекта. За колкото се повече ремонтни услуги ни наемете, съответно цената за всичко спада драстично надолу.

За да избегнем неприятните и непредвидени изненади при ремонта, ние ще започнем с внимателно измерване на стените, за това доколко са прави и нужни ли са корекции на ъглите за изправяне или промяна на геометрията на помещенията. Същото се отнася и за подовете, като в случаите на по-стари жилища не само настилките е нужно да се подменят, а и самите замазки, които често са на достолепна възраст от 50-60 години. Важно е да уточним, в случай, че замазките и мазилките са здрави, те няма смисъл да бъдат отстраняванеи, а е нужно да бъдат третирани с дъпбоко проникващ грунд, който ще ги заздрави допълнително. По този начин Вие спестявате не малка сума от закупуването на смеси за замазки и мазилки, а и ще спестите допълнително от цената за труд.

След като сме се запознали с всички особености на помещението и сме придобили представа за вашите очаквания, ние ще ви изготвим подробен ценови план, който ще включва нужните материали и подробен списък на услугите, които нашият екип ще вложи.. В проекта ще има подробно описание на необходимите ремонтни дейности и корекции на помещенията ако има такава нужда разбира се. Ще има и детайлна разбивка на материалите с цени и количества, както и цени на отделните ремонтни дейности. Въпреки, че ще се съобразим с бюджета за да изберем най-добро качество материали спрямо цената, ние ще ви предоставим избор и на по-скъпо и по-евтино решение.

При един основен ремонт на апартамен или къща, изборът на материали е водещ както при крайната цена на самите материали, така и за цената на труд – често по-скъпите материали са по-лесни за работа и това води до по-ниска цена на изпълнение. Преди всичко обаче, имайте предвид, че по-качествените материали гарантират по-дълга експлоатация, всеки основен ремонт ви позволява да си осигурите този комфорт. Това е моного важно с оглед на това, че в обозримото бъдеще няма да Ви се наложи да повтаряте ремонта, например разликата в експлоатацията на помещенията при вложени евтини материали дава разлика от едни 20-30 години в сравнение с вложени по-скъпи и качествени материали. От друга страна неудобствата и разходите съпътстващи всеки цялостен ремонт предполагат до такива да не се прибягва често. Всеки такъв ремонт обаче ви дава възможността да се погрижите за ел.инсталацията и ВиК инсталацията на жилището, които  могат да се нуждаят от подмяна или реновация. Особеност при ел. инсталацията е това, че тя ви позволява да прекарете гофрирана тръба, в която се полагат кабелите. На по-късен етап ако гофрираните тръби са здрави положените кабели в тях могат да бъдат заменени чрез издърпването им. Предимство на гофрираните тръби, че ако се прибегне по подмяна на електрическите кабели няма да е нужно къртене, кабелите биват изтеглени от гофрираните тръби много лесно, новите кабели също биват изтеглени вътре в трабите, те ще заменят старите проводници да речем след 20-30 години.

Всеки ремонт на жилище е уникален, както са уникални нуждите и изискванията на собственицте му, но за да имате представа какво да очаквате, ето основните етапи, през които протича всеки цялостен ремонт при нас:

 1. Оглед и детайлна консултация на място и запознаване с нуждите и изискванията на домакинството. Вие ни поръчвате, ние изпълняваме Вашите изисквания.
 2. Изготване на подробен план с ценова разбивка за цените за труд и срокове за изпълнение.
 3. Демонтаж на мебели и сабнитария, къртене (ако разбира се налага) на стени и подови настилки и замазки, плочки в банята или други елементи. Важно е всичко ненужно да се отстрани, за да се подготви здрава основа за полагане на новите материали.
 4. Ако е нужно извършваме отстраняване на стра дограма и врати. Ако това се налага, е нужно да се оформят отворите за дограмата и да се премахне старата дограма.
 5. След като вече сме уточнили  каква ще е крайната визия след ремонта, можем да предвидим разположението на точките на ел.инсталацията и това ни позволява да я изградим на този етап. Също така е добре да се планира и новата Вик инсталация. Евентуално би се наложила и преправяне на старата ВиК инсталация в кухнята.
 6. Полагане на както на изравняващи мазилки по стените, така и подравняващи замазки по пода на помещенията (разбира се ако това се налага).
 7. Полагането на замазката вече е възможно, като се препоръчва да се направи преди шпакловката на стените, за да не се разпространи влагата от замазката по стените.
 8. След това логично идва и шпакловането на стените, които придават завършен вид на помещенията и са важна основа преди последните декоративни елементи (боядисване, декоративни мазилки).
 9. Тук вече можем да преминем и към подовите настилки било то паркет, ламинат, теракота или гранитогрес. Макар да са по-лесната част за подмяна, е хубаво при един основен ремонт да подберете настилката, която да ви носи комфорт за дълго време след това. Един съвет от нас – при подбора на подови настилки и стенни облицовки се спирайте винаги на големите размери. Това е така, защото големите плочки имат по-модерен дизайн в сравнение с малките такива.
 10. Мокрите помещения с всички техни специфики са на ред, като ремонтът на една баня сам по себе си е доста комплексна услуга заради всички негови етапи, включително ВиК и ел. инсталция, ремонт и преместване на сифони, изграждане на прегради в банята от панели или влагоустойчив гипсокартон,  шпакловка и замазка, лепене на плочки, монтаж на гипсокартон, фугиране, изграждане на душ кабина или вана,  вграждане на душ система, поставяне на мивка и шкафове, изграждане на окачен или ламелен таван. 
 11. След като сме приключили с ремонта на банята и сме монтирали бойлерът, вентилаторът и пералната можем да преминем към швакловането и боядисването на стените или полагането на тапети или декоративни мазилки.
 12. След като приключим ремонта в мокрите помещения и покрием стените, остава само да изкачаме монтирането на интериорните врати.
 13. Проектиране, изграждане и монтаж на кухнята. Ние работим с няколко висококачествени производители и търговци на кухненско обзавеждане, като в зависимост от проекта, който им изпратим, те ни връщат оферти и заедно с вас избираме крайния вариант. Разбира се, това не означава, че това са единствените варианти. Вие имате възможността да си изберете и кухня в готов вид, която просто да бъде сглобена по схема. 
 14. Вече сме монтирали кухнята и единственото, което остава е да поставим, електроуредите за вграждане, осветителните тела, ел ключовете и ел контактите, те са последния елемент преди да се погрижим за меките мебели и спалните, които можем да сглобим.
 15. И така ремонтът на Вашият дом е приключил, всичко е монтирано и готово. Честито!!!

Това обикновено са етапите при всеки един основен ремонт, които разбира се могат и да бъдат променяни в конкретни ситуации, но във всички случаи, вие ще бъдете постоянно информирани за процесите по ремонта и сроковете, при които да бъдат извършени отделните ремонтни дейности и монтажи.

Безспорно всеки основен ремонт е свързан, както със солиден финансов ресурс, така и с не малко време, но пък той ви дава въможността да промените жилището си по начин, за който винаги сте мечтали и планували. Всъщност той дори ви дава възможност да създадете едно ново жилище според Вашите предпочитания и постигане на семеен уют. Инвестицията в строителни ремонти не е малка, но за сметка на това си заслужава поради най-малко 2 причини – първата причина е вдигате цената на жилището, и второ осигурявате си един незаменим комфорт, който ще Ви кара да се чувствате добре. 

Детайлното и прецизно плануване на ремонта има за цел да ви подготви и даде насоки в очакванията и плановете ви, но не бива да ви плаши. Нашите специалисти ще се погрижат за всеки един етап от основния ремонт, като по този начин ще бъдете минимално натоварени. Разбира се нашата задача е да работим в тясно сътрудничество с Вас и би било добре да имаме постоянна връзка с Вас. Това, което ние ще Ви гарантираме е, че реализацията на проекта Ви ще бъде изпълне на нужното професионално ниво и висококачествено изпълнение . От там насетне ще го изпълним по безупречен и перфектен начин и в обещаните срокове. В случай, че нямате възможност да присъствате изцяло или частично по време на извършване на ремонти технологиите са достатъчо напреднали, за да поддържаме връзка онлайн, така че Вие виртуално да присъствате на място.

Строителни и довършителни ремонти за гр. Пловдив и всички населени места около Пловдив област!

Нашата специалност са строителните ремонти. Всички видове вътрешни и външни ремонтни услуги, които педлагаме изпълняваме висококачествени, на разумни цени и в срок. Извършваме както основен строителен ремонт, така и всички видове довършителни ремонти (шпакловане, боядисване, електро, монтажи и др.).  Имаме солиден, практически опит от над 15 години и богато портфолио със завършени ремонтни проекти – от малки апартаментни ремонти, до комплексни ремонти на семейни хотели и корпоративни сгради, магазини и заведения. Предлагаме само качествени услуги от квалифицирани майстори с дълъг стаж и много натрупани, полезни знания в сферата на ремонтните услуги. Услугите, който предлагаме са:
Монтаж и полагане на вътрешна и външна топлоизолация;
Изграждане на конструкции и зидове чрез сухо строителство, полагане на мазилки, шпакловки, боядисване;
Усвояване на тераси. Зидарии, декорации, окачени и растерни тавани;
Проектиране и монтаж на кухни по поръчка;
Монтаж и лепене на фаянс, теракот, гранитогрес, мрамор, технически камък;
Монтаж и лепене на стенни облицовки от камък, мрамор, грани, ламинат и др. вид плоскости и материали;
Изработка и монтаж на гипсокартонови конструкции и окачени тавани чрез двойна или единична скара. Монтаж на ламелени и растерни тавани;
Ремонти на бани, монтаж на душ кабини, структури за вграждане, мивки, смесители, мебелировка за баня и др.;
Проектиране и изграждане на ВиК и Ел. инсталации, монтаж на ел. табла, осветителни тела, LED осветление и др.;
Извършваме всякакъв тип електроремонти, структурно и електроокабеляване;
Електро и структурно окабеляване;
Изграждане и ремонт на покриви;
Вдигане и ремонт на огради, фасади и др.

Предлагаме цялостна подмяна на водопреносната мрежа, ремонти или изграждане на комплексна ВиК инсталация

Демонтиране на санитария и санитарни уреди / ако ще правим основен ремонт и обновяванае /
Изкъртване на старите теракот, фаянс, замазки и лепила
Демонтаж и ремонт на основните тръби ако е нужно
Полагане на ВиК и Ел. инсталациите — тръби, кабели, контакти, ключове, конзолни кутии, осветителни тела и други
Полагане на мазилка или гипсокартон по стени, шпакловки таван или окачен таван с лунички (по желание)
Полагане на замазка по под, стени и тавани
Полагане на хидроизолация и хидроизолационни ленти
Редене и лепене на фаянс, теракот, гранит, камък и др.
Изграждане на окачен таван с лунички (по желание)
Монтаж на санитарни уреди като моноблок, мивка, смесител, душ, шкафове, огледала и др.
Монтаж на душ системи, душ кабини, душ панели, хидромасажни душ инсталации, вани и др.
Извозване на строителните отпадъци

ВиК ремонти по домовете
Монтаж и смяна на мивки, сифони, смесители, тоалетни чинии и казанчета и др.
Смяна и монтаж на водосточни тръби, щрангове и др.
Монтаж или смяна на водомери
Изграждане на окачени тавани в бани, тоалетни и мокри помещения
Монтаж или ремонт на душ кабини, душ системи и смесители, вани, джакузита и прилежащите им компоненти
Монтаж на бойлери, съдомиялни и перални машини

Къртене, чистене, извозване на строителните отпадъци
Електроремонтни дейности
Ремонт и подмяна на ВиК инсталацията
Основен ремонт на баня и изработка на кухня по поръчка
Сухо строителство, окачени тавани, вътрешна и външна топлоизолация
Зидарии, изграждане и ремонт на огради и външно осветление
Монтаж на външни облицовки от камък и др.
Обръщане на врати и прозорци, мазилки, шпакловане, боядисване
Ремонт на общите части на сградата.

магазини, офиси, заведения и промишлени помещения
хотели и обществени сгради

Основен ремонт

Специализирани сме в монтирането на най-различни настилки от най-различни материали като част от довършителните работи при строителство на сградата, но и като ремонт по смяна на настилката във всяко едно помещение от дадена жилищна сграда, в офис, в заведение, в търговски обект и други.
Етапите, които следваме при изграждане на подови настилки са:
Демонтаж и къртене на старите настилки / в зависимост дали помещението е имало такива /
При нужда за ремонт на баня къртене на стар теракот и фаянс, смяна на основните тръби ако е нужно, демонтаж на старата санитария
Нивелация на повърхностите и със саморазливащи се мазилки (полагане на замазка по пода или стените и обработката им с хидроизолационни материали)
Полагане на мазилка или гипсокартон по стени, шпакловки таван (по желание)
Полагане на хидроизолация и хидроизолационни материали
Грундиране и обработка на всички повърхности за лепене
Редене и лепене на фаянс, теракот, гранитогрес, камък, ламинат, дърво, PVC и др.
Монтаж на вътрешни и външни стенни облицовки

Извършваме всички видове довършителни работи след основен ремонт във Вашия дом, офис, административна или бизнес сграда:
Електроуслуги;
Ремонти, монтаж и демонтаж на електрически табла;
Полагане на кабели и кабелни трасета;
Реизграждане или ремонт на електроинсталации;
Изграждане на вътрешни комуникационни мрежи; за Enthernet достъп, LAN окабеляване, монтаж на розетки, настройки на суичове и рутери. Монтаж на сървърни шкафове и др.;
Смяна и монтажи на ключове, контакти, предпазители, токоизправители, осветителни тела и др. изделия;
Монтиране на захранващи кабели на електроуреди;
Монтаж на бойлери, перални и сушилни машини
ВиК и Ремонт на баня/тоалетна
Монтаж, демонтаж и ремонт на водопроводни инсталации;
Смяна и монтаж на водосточни тръби;
Демонтаж и смяна на мивки, сифони, смесители, тоалетни чинии и казанчета и др.
Монтаж на вани, душ кабини, душ смесители;
Монтаж на осветителни тела, луни, огледала;
Изграждане на окачени тавани в бани, тоалетни и мокри помещения;
Полагане на стенни и подови плочки;
Поставане на подови настилки и облицовки;
Демонтаж на подови настилки и покрития;
Демонтаж на плочки, фаянс, теракот, гранит, мрамор, камък, ламинат;
Нивелация и изправяне на подовите повърхности със саморазливни и циментови замазки;
Изправяне на стени със шпакловки, полагане на мрежи за заздравяване;
Полагане на новите настилки – вътрешни или външни;
Сухо строителство, мазилки и шпакловки, боядисване;
Изгражедане на окачен и растерен таван от гипсокартон;
Изграждане на влагоустойчиви конструкции от гипсокартон;
Изграждане на преградни стени от гипсокартон с вата;
Изправяне на стени с гипсокартон чрез лепене или с метални конструкции;
Изграждане на нестандартни вътрешни декорации и зидове чрез конструкции с гопсокартон;
Изграждане на кутии и ниши от гипсокартон, вграждане на луни и скрито осветление в конструкциите;
Изправяне на прозорци и врати с гипсокартон и алуминиеви ъгли;
Шпакловане и боядисване, полагане на нестандартни мазилки;
Зидарии, вътрешна и външна изолация;
Зидария с плътни тухли единични или четворни;
Зидария с плътни тухли итонг;
Зид на тераси и балкони с плутни тухли или итонг;
Изграждане на вътрешна топлоизолация чрез конструкция с гипсокартон и запълване с топлоизолационни плочи или минерална вата;
Направа на чрез лепене на фибрам;
Поставяме всички видове външна изолация – стиропор, неопор или фибран, както и финалните дейности като мазилка, обшивка, грундиране, полагане на мрежа, боядисване