Заявка за оглед и консултация при цялостен или частичен ремонт:

+359 988 356 268

Безплатен оглед и консултация при цялостен ремонт на апартамент. Висококачествено изпълнение, работа с договор, разумни цени и изпълнение в срок.

Партньори, с които работим

Вътрешни и външни строителни ремонти – www.homerepair.bg

Електроуслуги – www.eltehnik.eu

Магазини за кухненска мебелировка в гр. Пловдив и гр. Пазарджик – www.andi-design.eu

Previous
Next

Ние сме екип, специализиран в осъществяването на цялостни ремонти на апартаменти и основни ремонти на бани. Преди да пристъпим към проекта, извършваме всестранен оглед и анализ на обекта – независимо дали става въпрос за апартамент, къща, обществена сграда или друго помещение.

Разговаряме с всеки клиент, за да разберем техните идеи и изисквания за ремонта. След това предлагаме индивидуални съвети и насоки, насочени към постигане на желаните резултати в най-кратък срок. Нашата консултация включва предложения за най-гъвкави и ефективни решения, вписващи се в актуалните технологии и методи.

Споделяме с клиента информация за текущите иновативни решения и качествени материали, които са на разположение за осъществяване на планирания ремонт. Нашата цел е клиентът да бъде доволен и удовлетворен от резултата, затова предоставяме подробни консултации за целия процес и стъпките при реализация на проекта. Предлагаме съвременни и най-подходящи решения за изпълнение на ремонтните дейности.

Ние специализираме в комплексни строителни ремонти. Работили сме по множество проекти в различни обекти като жилища, офиси, магазини, заведения и хотели. Възможни сме да изпълним всички етапи от ремонта – от къртене, демонтаж, събиране и извозване на отпадъци до основни строителни дейности като ВиК и електроинсталации, замазки, полагане на различни видове настилки и облицовки, монтаж на дограма, гипсокартон, растерни тавани, ламперия, ламиниран паркет, естествен и изкуствен камък, шпакловка, боядисване, окачени тавани, декоративни мазилки и други строителни услуги. Нашата цел е да предоставим пълен комплект от вътрешни ремонти и довършителни работи, за да удовлетворим изцяло нуждите на нашите клиенти.

Видове ремонти:

Строителни ремонти и довършителни услуги до ключ

Сглобяване и разглобяване на мебели

Внасяне и изнасяне на стара и нова мебелировка

При настъпване на извънредни ситуации, свързани с електрически проблеми и аварии, ние сме тук, за да ви предложим надеждни решения. С нашата висококачествена екипировка и богат опит в областта на електротехниката можем да реагираме бързо и ефективно при всякакви неотложни случаи.

Освен това, когато става въпрос за надстройка на вашия дом, офис или магазин, често това включва и обновяване на мебелите. Знаем, че сглобяването на мебели може да бъде изключително труден и изчерпателен процес, изискващ внимание към детайлите и специализирани умения. Ето защо ние сме тук, готови да ви помогнем в този процес и да ви осигурим професионално и качествено сглобяване на мебелите ви.

Къртачни услуги

Кърти, чисти, извозва

Извършваме демонтаж на стара дограма и врати, както и къртене за отвори за врати, прозорци, ВиК инсталации и главни щрангове. Осигуряваме и рязане на отвори и канали за монтаж на електроинсталации.

В рамките на нашите услуги извършваме събаряне на стени и демонтаж на стара санитария при основен ремонт на баня или промяна на геометрията е жилището. Предоставяме къртене за нова ВиК инсталация, както и демонтаж и монтаж на вертикални и хоризонтални щрангове. Също така извършваме демонтаж на стара кухня и нейното отстраняване.

Електроуслуги

Ремонт, профилактика или подмяна на електроинсталации, монтаж и подмяна на електротабла и др.

Нашата специалност включва проектиране, изграждане и поддръжка на различни електроинсталации за домове, бизнес сгради и индустриални помещения.

Нашето обслужване включва:

  • Индивидуално проектиране на електроинсталации за домове или офиси.
  • Ремонт и профилактика на електроинсталации и техните компоненти в електрическата мрежа.
  • Изграждане и поддръжка на цялостни електроинсталации за домове, бизнес обекти и търговски площи.
  • Монтаж на различни електроуреди като бойлери, вградени уреди, осветителни тела и огледала с вградено осветление.
  • Извършване на къртене за кабелни трасета, конзолни кутии, електрически табла, контакти и ключове.

Предлагаме услуги за монтаж и подмяна на:

  • Електрически табла и разпределителни табла.
  • Електрически контакти и ключове.
  • Осветителни тела и LED осветление.

Нашата екипировка и умения ни позволяват да осигурим монтаж и ремонт на всички видове електрически табла, ключове, контакти, бойлерни табла, LED управления и осветление. Предоставяме електроуслуги за домовете, включително монтаж и ремонт на всички видове електрически табла и разпределителни табла (монофазен и трифазен ток).

Допълнително предлагаме:

  • Електро и мрежово окабеляване.
  • Монтаж на LED осветление и трансформатори.
  • Ремонт и монтаж на електрически кабели за електроуреди.

Ние сме на разположение за замяна на дефектиралите загранващи кабели на електроуреди и монтаж на фурни, готварски печки, котлони, бойлери, перални, съдомиялни, вентилатори за баня, конвектори и други уреди.

ВиК услуги

Кърти, чисти, извозва

Изграждането на ВиК инсталации изисква голям опит и познания в планирането и монтажа на системите. Тези инсталации се състоят от множество компоненти, като подмяната или ремонта им изисква високо ниво на умения и практика. Качеството на работата играе ключова роля за дългосрочната функционалност на ВиК системите.

За да гарантираме надеждност и ефективност, изграждането на водопреносните мрежи изисква прецизност и внимание към детайлите. Съществуват специфични стандарти и правила за тяхното изграждане, които изискват специализирани познания и опит. Нашата екипировка и умения не само гарантират високо качество на изпълнението, но и ви предоставят увереността, че вашата водопреносна система е в надеждни ръце. На нас може да разчитате както за цялостно проектриране, изграждане или ремонт на стара водопреносна мрежа, така и за по-дребни ВиК ремонти като монтаж на бойлери, съдомиялни, перални машини, монтаж на мивки, свързване на електроуреди към ВиК инсталациите, монтаж на моноблок, структура за вграждане, отстраняване на течове и мн. други услуги.

Лепене на плочки, лепене на фасадни и стенни облицовки

Монтаж на стенни облицовки, подови настилки - гранитогрес, фаянс, теракот, камък, декоративни плочки, ламинат и мн. други

Нашата специалност е в изпълнението на монтаж и облицовка с различни видове плочки за подове и стени, включително фаянс, теракота, гранитогрес, мрамор, както и изкуствени и естествени камъни, декоративни облицовки и плочки. Нашите методи и стриктни техники за монтаж гарантират изключителни резултати, включително при по-необичайни дизайни и декорации с плочки.

Вие можете да разчитате на нас за майсторски монтаж на плочки в различни пространства:

  • Подове с плочки.
  • Стенни плочки.
  • Банята – монтаж на плочки.
  • Стълбища – облицовка с плочки.
  • Коридори и антрета – монтаж на плочки.
  • Тераси – плочки за подове.
  • Кухненски плочки и гръбчета на кухненски плотове.
  • Търговски и офисни помещения – облицовка с плочки.
  • Използване на естествени камъни за вътрешни и външни стени.
  • Декоративни плочки за стени.

Независимо от типа пространство, ние осигуряваме професионален подход и висококачествено изпълнение, което отговаря на вашите изисквания и предпочитания за дизайн.

Сухо строителство, вътрешна и външна топлоизолация

Монтаж на гипсокартонови констрикции с изолационни материали, лепене на изолационни материали за вътрешна или външна изолация

Топлоизолацията е неотменим елемент за всяка сграда и дом, представляваща икономична и екологична инвестиция. Тя е ключът към уют и комфорт през студените месеци, осигурявайки устойчиви и енергийно ефективни пространства. Поставянето на топлоизолация води до значително подобрение на енергийната ефективност, което намалява разходите за отопление или охлаждане на помещенията и създава стабилни температурни условия за обитателите.

Реновирането на сгради с добавяне или подновяване на топлоизолация е важна стратегия за намаляване на въздействието върху околната среда. Това е от особено значение в региони, където производството на енергия допринася за високия въглероден отпечатък, като помага за намаляване на емисиите и натоварването върху околната среда. Топлоизолацията играе ключова роля в създаването на устойчиви и енергийно ефективни сгради, което е важна стъпка към устойчивото бъдеще на нашата планета. Допълнително, правилната топлоизолация може да подобри и качеството на вътрешната атмосфера, като намали топлинните загуби и риска от кондензация.

Довършително-ремонтни услуги

Варо-циментови и гипсови мазилки, декоративни мазилки, шпакловки, боядисване, монтажни услуги. Изграждане и монтаж на кухни по поръчка, монтаж на електроуреди, монтаж на ел. контакти, вл. ключове, осветителни тела, монтаж на LED осветление и др.

В нашата област на дейност се включват довършителни работи като мазилки, шпакловане, боядисване, монтаж на LED осветление, осветителни тела, санитария и електроуреди. Предоставяме широк спектър услуги, включително:

  • Подготовка на повърхности – включваща грундиране на стени и тавани, както и полагане на мрежа за заздравяване.
  • Корекции и подравняване – осигуряване на изправяне на неравни стени чрез гипсокартон или шпакловане.
  • Декоративни мазилки – включващи нанасяне на стандартни външни и вътрешни декоративни мазилки.
  • Боядисване на повърхности.
  • Електроуслуги – включващи монтаж на осветителни тела, LED осветление, контакти и ключове, както и ремонт и поддръжка на домашни и корпоративни електрически табла.

Освен това, ние предлагаме:

  • Довършителни работи – включващи обръщане на врати и прозорци.
  • Подготовка на повърхности – полагане на изравняваща мазилка за корекции на тавани, стени и подове.
  • Монтаж на гипсокартон – както на стени и тавани, така и предстенни обшивки с импрегнирани плоскости или куфари от гипсокартон.
  • Шпакловки – подготовка на основни шпакловки след грундиране.
  • Окачени и растерни тавани – изграждане на такива, с възможност за включване на лунички.
  • Подготовка за боядисване – полагане на фини и нестандартни шпакловки преди боядисване.
  • Декоративни завършващи работи – включващи боядисване или лепене на стенни облицовки.
  • Монтаж на ламиниран паркет.

С нашето разнообразие от услуги и внимателен подход към детайлите гарантираме високо качество и удовлетворение на клиентите ни.

Сухо и грубо строителство - монтаж на гипсокартон, изграждане на окачени тавани, зидарии и преградни стени, усвояване на тераси и т.н.

Монтаж на гипсокартонови констрикции с изолационни материали, лепене на изолационни материали за вътрешна или външна изолация. Изграждане на вътрешни или външни преградни стени от камък, тухли, Итонг, гипсокартон.

Гипсокартонът е отличен материал за вътрешни конструкции като окачени тавани и разделяне на помещения, предлагайки набор от предимства и сравнително малко недостатъци. Възможно е гипсокартоновите тавани и конструкции да се монтират върху разнообразни основи – метални или дървени конструкции, дори и на неравни повърхности.

Препоръчителното минимално отстояние от основата за идеално нивелирани повърхности е само 4,2 см. За максималните граници на отстоянието няма стриктни ограничения. Съвременните технологии позволяват качествен монтаж на тавани и вътрешни конструкции с гипсокартон, използвайки над двадесет сертифицирани системи. Това позволява почти всички желани параметри и качества, в зависимост от конкретните изисквания и предпочитания на клиента.

Зидарията е ключова стъпка във всяка строителна конструкция като основна оградителна структура. Традиционната зидария включва различни елементи, подредени последователно и свързани помежду си чрез строителен разтвор. Материалите, използвани за зидария, варират от тухли, бетонни блокове и камъни до стъклени блокове и други.

Устойчивостта на зидарията зависи от материала на основните елементи, качеството на свързващия разтвор и начина на подреждане. Зидарите, извършващи зидария, са специалисти в тази област. Тяхната професионална еквивалент на английски се нарича ‘mason’ или ‘bricklayer’. Сред най-използваните инструменти за зидария са мистрията, маламашката, отвесът, нивелирът и строителната кофа.

Зидарията е съществена стъпка при изграждането на различни видове сгради, включително жилищни сгради, еднофамилни къщи, вили, къщи за гости, хотели и други. Това е основна стъпка към създаването на сграда от груб строеж, която постепенно става пълноценна и функционална.

Въпреки че зидарията е популярна заради своите много предимства, тя все пак има и някои ограничения. Затова в настоящата епоха се разработват и алтернативи, които предлагат различни подходи за изграждане на сгради.

Основен ремонт на стара баня . Изграждане на нова баня

Цялостен ремонт на баня, тоалетни и мокри помещения, монтаж на душ кабини, структури за вграждане, бойлери, мивки и смесители, мебелировка за баня, уреди за баня и т.н.

Ремонтът на баня е един от най-трудните и същевременно прецизни ремонти, които включват всички ремонтни дейности – ел. ВиК, лепене на плочки, тавани, измазване, шпакловки и други. Нашата цел е не само да изпълним внимателно вашите идеи за новата баня, но и да ви предложим съвети и насоки които да реализирате във вашия специфичен проект. Дали вашият ремонт на баня налага дизайнерско и скъпо изпълнение или сте се спряли на по-бюджетен вариант няма никакво значение, защото ние предлагаме гъвкави решения и прецизно изпълнение независимо от сложността на проекта!

При основния ремонт на банята извършваме разнообразни ремонтни дейности, включително:

  • Къртачни и демонтажни работи, които включват преустройство на геометрията на помещението, къртене на стари плочки и мазилки, както и преустройство на ВиК инсталацията.
  • Допълнителни електроинсталации при необходимост.
  • Полагане на нова циментоварова мазилка, монтаж на влагоустойчив гипсокартон и аква панели.
  • Хидроизолация и прилагане на хидроизолационни ленти.
  • Лепене на плочки и фугиране.
  • Изграждане на окачен таван.
  • Монтаж на санитарни устройства като моноблокове, душ системи за вграждане, вани и други.
  • Поставяне на санитарни мебели и аксесоари като огледала, мебели за баня, мивки, смесители.
  • Монтаж и свързване на бойлери и перални машини.

Искаме да гарантираме перфектното изпълнение на вашия проект за баня, като предлагаме разнообразни услуги и гарантираме качество на всяка стъпка от процеса на ремонта. Нашите специалисти са тук, за да направят вашият проект за баня реалност, като осигурят високо професионално изпълнение и внимание към всеки детайл.

Проектиране, изработка, внедряване и монтаж на кухня по поръчка

Магазини за кухненска мебелировка - www.andi-design.eu

Въз основа на проектирането, изработването и монтажът на Вашата нова кухненска мебелировка, нашите майстори-проектанти се заемат отговорно към всеки етап от реализацията на проекта. Предоставяме ви цялостна консултация и препоръки, които помагат за оптималното изпълнение на вашата идея за нова кухня.

Нашите услуги включват:

  • Проектиране и дизайн на кухнята.
  • Демонтаж на старите кухненски елементи.
  • Изграждане на конструкцията на новата кухня, включително монтаж на плотове, гърбове и вратички.
  • Монтаж на обкове, аксесоари и вграждане на LED осветление.
  • Поставяне на мивки, смесители и уреди за вграждане.

Допълнително предлагаме:

  • Безплатни съвети и консултации от самото начало на проекта – от оформлението и избора на материали до покритията, като също така препоръчваме подходящи доставчици на кухненски материали.
  • Възможност за ангажимент за доставка и транспортиране на необходимите материали.
  • Възможност за поемане на ангажимент за реализирането на Електро и ВиК инсталациите, ако желаете.

Нашата цел е да осигурим напълно персонализирана и удовлетворяваща вашите очаквания кухня, предлагайки висококачествени услуги и грижейки се за всеки детайл от процеса на реализация.

Цялостен, основен ремонт на апартаменти, къщи и търговски имоти

Основен ремонт на бани и мокри помещения

Нашите строително-ремонтни услуги включват всичко, което Ви е нужно

Демонтаж / Монтаж на мебели

Предоставяме надеждни решения в извънредни ситуации, свързани с електрически проблеми и аварии. Нашата екипировка и опит в областта на електротехниката ни позволяват да реагираме бързо и ефективно при всякакви неотложни ситуации. Надстройката на вашия дом, офис или магазин често включва и обновяване на мебелите. Сглобяването на мебели може да бъде труден и изчерпателен процес, който изисква грижливост и умения. Ние сме тук, за да ви помогнем в този процес и да ви осигурим професионално и качествено сглобяване на мебелите ви.

Кърти, чисти, извозва строителни отпадъци

Демонтаж на стара дограма и врати. Къртене за отвори за врати, прозорци, ВиК инсталации и главни щрангове. Рязане на отвори и канали за монтаж на електроинсталации. Събаряне на стени. Демонтаж на стара санитария при основен ремонт на баня. Къртене за нова ВиК инсталация. Демонтаж и монтаж на вертикални и хоризонтални щрангове. Демонтаж на стара кухня..

Електроуслуги

Нашата специалност е в проектирането, изграждането и поддържането на разнообразни електроинсталации за домове, бизнес сгради и индустриални помещения. Нашият подход включва: Лично проектиране на електроинсталации за дома или офиса. Ремонт и профилактика на електроинсталации и техните компоненти в електрическата мрежа. Създаване и поддържане на пълни електроинсталации за дома, бизнеса и търговски площи. Монтаж на различни електроуреди като бойлери, вградени уреди, осветителни тела и огледала с вградено осветление. Извършване на къртене за кабелни трасета, конзолни кутии, електрически табла, контакти и ключове. Предлагаме услуги за монтаж и подмяна на: Електрически табла и разпределителни табла. Електрически контакти и ключове. Осветителни тела и LED осветление. Нашата екипировка и умения ни позволяват да осигурим монтаж и ремонт на всички видове електрически табла, ключове, контакти, бойлерни табла, LED управления и осветление. Предлагаме електроуслуги за домовете, включително монтаж и ремонт на всички видове електрически табла и разпределителни табла (монофазен и трифазен ток). Допълнително предлагаме: Електро и мрежово окабеляване. Монтаж на LED осветление и трансформатори. Ремонт и монтаж на електрически кабели за електроуреди. Ние сме на разположение за замяна на дефектирали загранващи кабели на електроуреди и монтаж на фурни, готварски печки, котлони, бойлери, перални, съдомиялни, вентилатори за баня, конвектори и други уреди.

ВиК услуги

Изграждането на ВиК инсталации е деликатен процес, който изисква обширен опит и знания в планирането и монтажа на системите. Тези инсталации са съставени от множество компоненти, като подмяната или ремонта им изисква висока степен на умения и практика. Качеството на изпълнението играе ключова роля за дългосрочната функционалност на ВиК системите. За да осигурим надеждност и ефективност, изграждането на водопреносните мрежи изисква прецизност и внимание към детайлите. Съществуват специфични стандарти и правила за тяхното изграждане, които изискват специализирани знания и опит. Нашата екипировка и умения не само гарантират високо качество на изпълнението, но и ви предоставят увереността, че вашата водопреносна система е в надежни ръце.

Подови настилки, стенни облицовки, лепене на плочки

Ние сме специализирани в изпълнението на монтаж и облицовка с различни видове плочки за под и стени, включително фаянс, теракота, гранитогрес, мрамор, както и изкуствени и естествени камъни, декоративни облицовки и плочки. Нашите методи и стриктни техники за монтаж гарантират изключителни резултати, включително при по-необичайни дизайни и декорации с плочки. Вие можете да разчитате на нас за майсторски монтаж на плочки в различни пространства: Подове с плочки. Стенни плочки. Банята - монтаж на плочки. Стълбища - облицовка с плочки. Коридори и антрета - монтаж на плочки. Тераси - плочки за подове. Кухненски плочки. Гръбчета на кухненски плотове. Търговски и офисни помещения - облицовка с плочки. Използване на естествени камъни за вътрешни и външни стени. Декоративни плочки за стени."

Вътрешна и външна топлоизолация

Топлоизолацията е неизменен фактор за всеки вид сграда и дом, като представлява икономична и екологична инвестиция. Тя е ключът към уют и комфорт през студените месеци, осигурявайки устойчиви и енергийно ефективни пространства. Поставянето на топлоизолация води до значителна енергийна ефективност, намалявайки разходите за отопление или охлаждане на помещенията и предоставяйки стабилни температурни условия за обитателите. Реновирането на сгради с добавяне или подновяване на топлоизолация е важна стратегия за намаляване на въздействието върху околната среда. Това е от особено значение в региони, където производството на енергия допринася за високия въглероден отпечатък, като помага за намаляване на емисиите и натоварването върху околната среда. Топлоизолацията играе ключова роля в създаването на устойчиви и енергийно ефективни сгради, което е важна стъпка към устойчивото бъдеще на нашата планета.

Сухо и мокро строителство - гипсокартон, окачени тавани, зидарии, усвояване на тераси и т.н.

Гипсокартонът е изключително важен материал за създаване на вътрешни конструкции като окачени тавани и разделяне на помещения. С отлични предимства и малко недостатъци, той е една от предпочитаните опции за такива приложения. Възможно е гипсокартоновите тавани и конструкции да бъдат монтирани върху различни основи - метални или дървени конструкции, дори и на неравни повърхности. Препоръчителното минимално отстояние от основата за идеално нивелирани повърхности е само 4,2 см. За максималните граници на отстоянието няма стриктни ограничения. Съвременните технологии позволяват качествен монтаж на тавани и вътрешни конструкции с гипсокартон, използвайки над двадесет сертифицирани системи. Това позволява да се постигнат почти всички желани параметри и качества, в зависимост от конкретните изисквания и предпочитания на клиента. Зидарията играе ключова роля във всяка строителна конструкция като основна оградителна структура. Традиционната зидария включва различни елементи, подредени последователно и свързани помежду си чрез строителен разтвор. Материалите, използвани за зидария, варират от тухли, бетонни блокове и камъни до стъклени блокове и други. Устойчивостта на зидарията зависи от материала на основните елементи, качеството на свързващия разтвор и начина на подреждане. Зидарите, извършващи зидария, са специалисти в тази област. Тяхната професионална еквивалент на английски се нарича 'mason' или 'bricklayer'. Сред най-използваните инструменти за зидария са мистрията, маламашката, отвесът, нивелирът и строителната кофа. Зидарията е съществена стъпка при изграждането на жилищни сгради, еднофамилни къщи, вили, къщи за гости, хотели и други. Тя е основна стъпка към създаването на сграда от груб строеж, която постепенно става пълноценна и функционална. Този метод на строителство е популярен в световен мащаб поради своите многобройни предимства. Въпреки това, като всеки строителен метод, той има и своите ограничения. Затова в настоящата епоха се разработват и алтернативи, които предлагат различни подходи за изграждане на сгради.

Довършителни ремонти - Мазилки, шпакловки, боядисване, монтажни услуги

Нашата сфера на дейност включва довършителни работи като мазилки, шпакловане, боядисване, монтаж на LED осветление, осветителни тела, санитария и електроуреди. Широкият спектър услуги, които предоставяме, включва: Подготовка на повърхности - грундиране на стени и тавани, полагане на мрежа за заздравяване. Корекции и подравняване - изправяне на неравни стени чрез гипсокартон или шпакловане. Декоративни мазилки - нанасяне на стандартни външни и вътрешни декоративни мазилки. Боядисване на повърхности. Електроуслуги - монтаж на осветителни тела, LED осветление, контакти и ключове, както и ремонт и поддръжка на домашни и корпоративни електрически табла. Освен това предлагаме: Довършителни работи - обръщане на врати и прозорци. Подготовка на повърхности - полагане на изравняваща мазилка за корекции на тавани, стени и подове. Монтаж на гипсокартон - на стени и тавани, предстенни обшивки с импрегнирани плоскости или куфари от гипсокартон. Шпакловки - подготовка на основни шпакловки след грундиране. Окачени и растерни тавани - изграждане на такива, с възможност за включване на лунички. Подготовка за боядисване - полагане на фини и нестандартни шпакловки преди боядисване. Декоративни завършващи работи - боядисване или лепене на стенни облицовки."

Основен ремонт на баня

Нашата цел е да не само изпълним внимателно вашите идеи за новата баня, но и да ви предложим съвети за най-добрите материали на пазара, които да използваме във вашия проект. При основния ремонт на банята извършваме разнообразни ремонтни дейности, включително: Къртачни и демонтажни работи, които включват преустройство на геометрията на помещението, къртене на стари плочки и мазилки, преустройство на ВиК инсталацията. Допълнителни електроинсталации при необходимост. Полагане на нова циментоварова мазилка, монтаж на влагоустойчив гипсокартон и аква панели. Хидроизолация и прилагане на хидроизолационни ленти. Лепене на плочки и фугиране. Изграждане на окачен таван. Монтаж на санитарни устройства като моноблокове, душ системи за вграждане, вани и други. Поставяне на санитарни мебели и аксесоари като огледала, мебели за баня, мивки, смесители. Монтаж и свързване на бойлери и перални машини. Искаме да гарантираме перфектното изпълнение на вашия проект за баня, като предлагаме разнообразни услуги и гарантираме качество на всяка стъпка от процеса на ремонта.

Проектиране, изработка и монтаж на кухня по поръчка

При изработването на кухня по поръчка, нашите майстори-проектанти се грижат за всеки етап от реализацията на проекта. Предоставяме ви цялостна консултация и препоръки, които помагат за оптималното изпълнение на вашата идея за кухня. Нашите услуги включват: Проектиране на кухнята. Демонтаж на старите кухненски елементи. Изграждане на конструкцията на новата кухня, включително монтаж на плотове, гърбове и вратички. Монтаж на обкове, аксесоари и вграждане на LED осветление. Поставяне на мивки, смесители и вградени уреди. Допълнително предлагаме: Безплатни съвети и консултации от самото начало на проекта - от оформлението и избора на материали до покритията, като също така препоръчваме подходящи доставчици на кухненски материали. Възможност за ангажимент за доставка и транспортиране на необходимите материали. Възможност за поемане на ангажимент за реализирането на Електро и ВиК инсталациите, ако желаете. Нашата цел е да осигурим напълно персонализирана и удовлетворяваща вашите очаквания кухня, предлагайки висококачествени услуги и грижейки се за всеки детайл от процеса на реализация.