Ел услуги по домовете – монтаж на ел табла, монтаж на бойлери, монтаж на ел контакти и ключове, монтаж на осветителни тела

Ел. услуги по домовете

Електроремонти и Електромонтажни услуги
от опитни електротехници в гр. Пловдив и Пловдив (област)

за гр. Пловдив и област Пловдив

  • Проектиране, изграждане и поддръжка на комплексни електроинсталации
    за Вашият дом, бизнес и индустриални помещения;
  • Монтаж на електрически табла, ел. контакти, ел. ключове, осветителни тела, резервно захранване,
    токоизправители, LED осветление;
  • Ремонт и профилактика на електроинсталации и тяхните  компоненти от ел. мрежата;
  • Къртене на отвори за кабелни трасета, отвори за конзолни кутии и ел. табла за вграждане, къртене на отвори за ел. контакти и ел. ключове;
  • Електро и Мрежово окабеляване;
  • Монтаж на LED осветление и трансформатори.
  • Ремонт и монтаж на кабели на електроуреди;
  • Монтаж на фурни, готварски печки, котлони, бойлери, перални, съдомиялни.

Професионално изграждане на Електроинсталации по индивидуални проекти и изисквания

Бързо и своевременно отстраняване на технически проблеми и неизправности по ваша електрическа инсталация

Бързи и креативни решения за вътрешни помещения и външни обекти, адекватна и навременна реакция при аварийни ситуации

Ако имате електрически проблем за разрешаване не поемайте инициативата сами, а потърсете помощ от професионални електротехници. Електроремонтите и електромонтажните услуги, които предлагаме извършваме – бързо, точно и прецизно. Ако не сте сигурни в уменията си в никакъв случай не се опитвайте да извършвате каквито и да е поправки. Опасността от токов удар и непрофесионална работа са много големи. Винаги търсете помощта на опитни електротехници!

Всеки електротехник от екипът ни дава гаранция за добре извършена работа

Всеки електротехник от екипа ни в гр. Пловдив при извършване на определения монтаж или ремонт е задължен да даде пълна гаранция за добре свършена работа на нашите клиенти. За целта ако проблема се повтори ние се задължаваме да извършим отново монтажът без да се заплаща никаква такса. Всички електромонтажи и електроремонти, които се правят от нашите електротехници се извършват по най-професионалния и качествен начин. Нашата цел е всеки един ремонт от наша страна да бъде извършен по най-бързия и сигурен начин, без да влошаваме качеството на обслужваме. Електротехническите услуги, които извършваме при аварийни ситуации се стремим да направим с бързи темпове, така че броблемът за всеки наш клиент да бъде отстранен в най-кратки срокове.

Ел услуги по домовете – монтаж на ел табла, монтаж на бойлери, монтаж на ел контакти и ключове, монтаж на осветителни тела Ел техник по домовете

Смяната на електрически контакт на пръв поглед изглежда лесна работа, но евентуална грешка би ти струвала скъпо. Не се заемайте с тази задача саме. Обърни се към опитен електротехник.

В случай, че е възникнал електро проблем във Вашия дом или офис и смятате, че имате нужда от монтаж на допълнителен ел контакт, ел ключ за осветление или просто подмяна на съществуващ с нов, а не сте убедени в собствените си качества, означава, че имате нужда от нашите електроуслуги за монтаж на електро ключове и контакти.

Тази ел. услуга трябва да се извърши от квалифициран и опитен електротехник, който знае как да свърже правилно контакта, така че, той да фунционира правилно, безопасно и безпроблемно. ВАЖНО! От изключително значение е всеки електро ремонт да бъде извършен от опитен и професионален електротехник!

За да се избегнат потенциални рискове и проблеми на електрическата инсталация, тази работа е по-добре да се извърши от електротехник, който е подготвен и има опит, също така и необходимите инструменти за монтаж на ел ключове и контакти. 

В случай, че изберете Нашите електроуслуги може да сте абсолютни сигурни, че монтажът на ел ключове и ел контакти ще бъде извършен от професионални електротехници

Нашите Електротехници ще ви помогнат да решите всеки един електро проблем, възникнал поради аварийна ситуация или сте решили, че е време да подмените стар ел контакт или ключ. На нас може да разчитате за всички видове електроуслуги. Предлагаме услуги, които ще решат всички ваши електрически проблеми.
Извършваме широк спектър от електроуслуги – от дребни електроремонти и отстраняване на леки неизправности, прекъснати кабели, смяна на кабели, поправка на разпределителни кутии, притягане на слаби връзки ,ремонт на електрически табла, смяна на контакти, ел.ключове и осветителни тела, демонтаж.монтаж на бойлери и електроуреди за вграждане до проектиране и изграждане на сложни електроинсталации.

Проектиране, ремонт, подмяна и изграждане на електроинсталации

Проектирането и изграждането на електроинсталации не е лесна задача, като за целта е нужно да се потърсят услугите на екип от добри и опитни електротехници, които да извършат ремонта висококачествено. Нашите електротехници разполагат с експертни познания по електротехника и възлагайки този вид ремонти може да сте сигурни, че Ние ще изпълним поставените задачи в срок и с нужното оборудване. Независимо дали става въпрос за подмяна или новоизграждане на електроинсталация Ние ще изпълним проекта перфектно, за да може Вие да получите най-добрия вариант на изпълнение. 

Как работим?

След като сме изкоментирали всичко и сме направили прецизен оглед изготвяме оферта и правим детайлен списък на нужните материали, които да бъдат вложени в проекта. Всеки елемент от ел. мрежата трябва да бъде внимателно подбран, за да може Вашата електроинсталация да бъде изпълнена правилно, което ще е гаранция за дълга и безпроблемна работа. Много е важно преди започване на ремонта всеки клиент да е наясно къде ще бъдат позиционирани всички ел контакти, ключове, осветителни тела, ел. уредите и др. елементи, за да може нашите електротехници да са наясно как да бъде проектирана и изградена електромрежата.

Как протича ремонтът?

В зависимост от естеството на проекта се прави внимателна преценка за начинът на полагането на кабелните линии. Ако обекта е ново строителство и електроинсталацията се гради върху тухла се правят леки прорези в основата (тухли, бетон), където ще бъдат положени плоски кабели или с гофрирани тръби (силови кабели). Предвиждат се всички конзолни кутии, където ще бъдат кабелните връзки. Конзолните кутии се вкопават в стените с помощта на перфоратор и накрайник ф-8.5 или по-голям (за кръгли конзоли), или се правят отвори според формата на кутията (правоъгълна форма). В случай, че извършваме подмяна на стара електроинсталация отстраняваме където е възможно старите проводници и правим по-дълбоки прорези в стените и/или тавана с помощта на фреза за канали, перфоратор и къртач. На мястото на старите конзолни кутии монтираме новите. Трябва да отбележим и монтажът на ел. таблото – има 2 вида монтажи на ел. табла (външен монтаж или вграждане, вкопаване). След като сме монтирали таблото, кабелните линии, конзолните кутии за разпределителните връзки, контактите и ключовете се извършват и довършителните монтажи – ел. ключове, контакти, осветителни тела. Този процес настъпва едва тогава, когато всичко е завършено (мазилки, шпаклоки, боядисване). Разбира се всеки ремонт е различен и има своята специфика, но в най-общи линии всяко изграждане или подмяна на електроинсталация протича в този порядък. Важно е да уточним, че всеки елемент от ел. мрежата (напр. проводниците, авт. предпазители, дефектнотоковата защита и т.н.) трябва да бъде така подбран, че да отговаря на своето приложение в цялата система. Например не е прието за токовите кръгове на контактите да се използват проводници със сечение по-малко от 2,5мм. Това е само малък пример, и е много важно електротехниците, които извършват ремонтът да са наясно какво правят. Разчитайки на нашите услуги може да сте сигурни, че сте се доверили на професионални електротехници с богат опит, които ще извършат Вашият ремонт по най-правилния и прецизен начин.

 

Монтаж на бойлери, уреди за вграждане, осветителни тела, ел контакти, ключове, вентилатор за баня

След като сме извършили всички довършителни монтажи е добре и монтажът на електроуредите да бъде извършен от професионалисти. Нашите услуги включват и монтаж на абсолютно всякакъв тип електроуреди за Вашият дом или офис.

Имате нужда от строителен или довършителен ремонт? Какви услуги предлагаме и как да се свържете с нас?

Както вече споменахме – нашите ремонтни услуги са изцяло професионални, като на нас може да разчитате за всички видове строително-ремонтни услуги – от къртенето и чистенето до довършителните ремонти (швалкловки, боядисване, монтаж на електроуреди, монтаж на ел. контакти, ел. ключове, осветителни тела, изработка и монтаж на кухня, ремонт на баня и др.). Нашите ремонтни услуги включват:

Всички видове Електроуслуги;

Ремонти, монтаж и демонтаж на електрически табла;

Полагане на кабели и кабелни трасета;

Реизграждане или ремонт на електроинсталации;

Изграждане на вътрешни комуникационни мрежи за Enthernet достъп, LAN окабеляване, монтаж на розетки, настройки на суичове и рутери. Монтаж на сървърни шкафове и др.;

Смяна и монтажи на ключове, контакти, предпазители, токоизправители, осветителни тела и др. изделия;

Монтиране на захранващи кабели на електроуреди;

Монтаж на бойлери, перални и сушилни машини

ВиК и Ремонт на баня/тоалетна

Монтаж, демонтаж и ремонт на водопроводни инсталации;

Смяна и монтаж на водосточни тръби;

Демонтаж и смяна на мивки, сифони, смесители, тоалетни чинии и казанчета и др.

Монтаж на вани, душ кабини, душ смесители;

Монтаж на осветителни тела, луни, огледала;

Изграждане на окачени тавани в бани, тоалетни и мокри помещения;

Полагане на стенни и подови плочки;

Поставане на подови настилки и облицовки

Демонтаж на подови настилки и покрития;

Демонтаж на плочки, фаянс, теракот, гранит, мрамор, камък, ламинат;

Нивелация и изправяне на подовите повърхности със саморазливни и циментови замазки;

Изправяне на стени със шпакловки, полагане на мрежи за заздравяване;

Полагане на новите настилки – вътрешни или външни;

Сухо строителство, мазилки и шпакловки, боядисване

Изгражедане на окачен и растерен таван от гипсокартон;

Изграждане на влагоустойчиви конструкции от гипсокартон;

Изграждане на преградни стени от гипсокартон с вата;

Изправяне на стени с гипсокартон чрез лепене или с метални конструкции;

Изграждане на нестандартни вътрешни декорации и зидове чрез конструкции с гопсокартон;

Изграждане на кутии и ниши от гипсокартон, вграждане на луни и скрито осветление в конструкциите;

Изправяне на прозорци и врати с гипсокартон и алуминиеви ъгли;

Шпакловане и боядисване, полагане на нестандартни мазилки

Зидарии, вътрешна и външна изолация

Зидария с плътни тухли единични или четворни;

Зидария с плътни тухли итонг;

Зид на тераси и балкони с плутни тухли или итонг;

Изграждане на вътрешна топлоизолация чрез конструкция с гипсокартон и запълване с топлоизолационни плочи или минерална вата;

Направа на вътрешна топлоизолация чрез лепене на фибрам;

Поставяме всички видове външна изолация – стиропор, неопор или фибран, както и финалните дейности като мазилка, обшивка, грундиране, полагане на мрежа, боядисване.

За връзка с нас:

 https://www.homerepair.bg – Ремонти Пловдив, Вътрешни и външни ремонти, Строителни ремонти, Довършителни ремонти, Ремонт на баня, Електротехник.

https://www.osnovenremont.bg – Ремонти Пловдив, Основен ремонт на жилища, Основен ремонт на баня, Вътрешни и външни ремонти, Довършителни ремонти, Ремонт на баня, Електротехник.

https://www.remontniuslugi.bg – Ремонти Пловдив, Вътрешни и външни ремонти, Строителни ремонти, Довършителни ремонти.

https://osnovenremont.eu – Ремонти Пловдив, Основен ремонт на жилища, Основен ремонт на баня, Вътрешни и външни ремонти, Довършителни ремонти.

https://www.eluslugi.bg – Електротехник Пловдив Електроуслуги – Ел техник Ел услуги.

https://www.eltehnik.eu – Електротехник Пловдив Ел техник Ел услуги Изграждане на Електроинсталации.

https://www.elektrovik-plovdiv.eu – Електротехник Пловдив Електроуслуги – Ел техник Ел услуги, ВиК услуги Водопроводчик.

https://www.plovdiv-remonti.com – Строителни ремонти, вътрешни и външни строителни и довършителни ремонти.

https://www.remont-plovdiv.com – Вътрешни и външни строителни ремонти. Основен ремонт на жилища. Основен ремонт на баня.

https://www.remonti-plovdiv.eu – Строителни и довършителни ремонти Пловдив. Предлагаме всички видове вътрешни и външни строителни ремонти.

https://www.elektrotehnik-plovdiv.eu – Електротехник Пловдив. Електроуслуги от квалифицирани и опитни електротехници. Аварийни електроуслуги, диагностика и остраняване на електрически повреди.

https://www.plovdiv-remonti.eu – Ремонтни услуги за гр. Пловдив и близките населени места. Висококачествен основен ремонт на Вашите жилища и корпоративни обекти.

https://www.elektrotehnik-plovdiv.com – Електроуслуги от професионални електротехници. Ремонт и профилактика на електроинсталации, подмяна на всички елементи от електропреносните Ви мрежи. Подмяна на ел. табла, контакти, предпазители, осветителни тела. Цялостна подмяна и ремонт на електроинсталации. Външно и вътрешни електро и структурно окабеляване.

https://www.remonti.elektrovik-plovdiv.eu – Електро и ВиК услуги, Основен ремонт на баня. Вътрешни и външни строителни ремонти. Монтаж и демонтаж на мебели.

Електротехниците от Eltehnik.eu, Eluslugi.bg, Elektrotehnik-plovdiv.com пpeдлaгaт най-paзнooбpaзни електроycлyги, cвъpзaни c цялocтнo изгpaждaнe мoнтаж, ремонт и поддръжка нa eлeĸтpoинcтaлaции зa област Пловдив, алармени СОТ системи,  cиcтeмa зa видeoнaблюдeниe, cлaбoтoĸoви инcтaлaции, жилищни и кооперативни електроремонти и поддръжка, външно и вътрешно окабеляване и мн. други.

 

Електроуслуги на най-високо ниво от професионални електротехници с богат, практически опит. Пълна гама от услуги свързани с електроинсталации, електромонтажи и електроремонти на Вашият дом или корпоративни обекти, ремонт на електроуреди, ремонт и поддръжка на многофамилни сградни електроинсталации. Предлагаме аварийна реакция  и професионален ремонт при изграждане на електроинсталации в домашна среда или в корпоративни условия (магазини, хотели, ресторанти, заведения, офиси, складове) на ел. инсталации с монофазен или трифазен ток до 1000V.

Списък на електроуслуги, които предлагаме

Планираме и изграждаме цялостни електрически инсталации и комуникационно окабеляване в съответните сгради и помещения.
Изграждане на комплексни електроинсталации в домове, къщи, офиси, магазини и бизнес сгради.

Подробно описание на електроуслугите, които предлагаме:
Монтаж на ключове за скрита електроинсталация
Монтаж на контакти за скрита електроинсталация
Монтаж на ключове за открита електроинсталация
Монтаж на контакти за открита електроинсталация
Монтаж на трифазен ел. контакт
Монтаж на електрическо бойлерно табло
Монтаж на фасунга висяща
Монтаж на фасунга на стена
Монтаж на аплик, плафониера
Монтаж на осветително тяло луна
Монтаж на понижаващ трансформатор за осветително тяло луна
Монтаж на евакуационно осветление
Монтаж на луминисцентно осветително тяло на растерен таван
Монтаж на луминисцентно осветително тяло на стена или таван
Монтаж на луминисцентно осветително тяло на обтяжки
Монтаж на прожектор до 500W
Монтаж на паркови осветителни тела с височина до 1.5м
Монтаж на паркови осветителни тела с височина до 2.5
Монтаж на фотоклетка
Монтаж на разклонителни и конзолни кутии и свързване
Монтаж на електрическа кутия конзолна
Монтаж на ел. кутия разклонителна за скрита електро инсталация
Монтаж на ел. кутия разклонителна квадратна за скрита електро инсталация
Монтаж на ел. кутия разклонителна за открита ел. инсталация с дюбели на стена
Свързване на елeктрическа разклонителна кутия
Цени за изграждане и монтаж на табла
Монтаж на предпазители в табло
Монтаж на дефектнотокова защита в табло
Монтаж на електромер трифазен
Монтаж на електромер еднофазен
Монтаж на тарифен часовник
Монтаж на стълбищен автомат
Монтаж на апартаментно табло
Суха разделка на кабел до 4мм2
Суха разделка на кабел до 10мм2
Суха разделка на кабел до 25мм2
Суха разделка на кабел до 75мм2
Присъединяване на проводник към съоръжение до 4мм2
Присъединяване на проводник към съоръжение до 10мм2
Присъединяване на проводник към съоръжение до 25мм2
Присъединяване на проводник към съоръжение до 75мм2
Цени за полагане и изтегляне на проводници
Полагане на проводник ПВВМ под мазилка по тухлена (бетонена) стена
Полагане на проводник ПВВМ под мазилка по таван
Полагане на СВТ проводник до 3х4 по стена или таван
Полагане на СВТ проводник до 3х10 по стена или таван
Полагане на СВТ проводник до 3х4 със скоби по стена или таван
Изтегляне на проводник ПВ 1х(от 0,5мм2 до 2,5мм2) в монтирани гофрирани тръби
Изтегляне на проводник ПВ 2х(от 0,5мм2 до 2,5мм2) в монтирани гофрирани тръби
Изтегляне на проводник ПВ 3х(от 0,5мм2 до 2,5мм2) в монтирани гофрирани тръби
Изтегляне на проводник ПВ 4х(от 0,5мм2 до 2,5мм2) в монтирани гофрирани тръби
Изтегляне на проводник ПВ 1х(от 4мм2 до 6мм2) в монтирани гофрирани тръби
Изтегляне на проводник ПВ 2х(от 4мм2 до 6мм2) в монтирани гофрирани тръби
Изтегляне на проводник ПВ 3х(от 4мм2 до 6мм2) в монтирани гофрирани тръби
Изтегляне на проводник ПВ 4х(от 4мм2 до 6мм2) в монтирани гофрирани тръби
Изтегляне на проводник ПВ 1х(от 10мм2 до 16мм2) в монтирани гофрирани тръби
Изтегляне на проводник ПВ 2х(от 10мм2 до 16мм2) в монтирани гофрирани тръби
Изтегляне на проводник ПВ 3х(от 10мм2 до 16мм2) в монтирани гофрирани тръби
Изтегляне на проводник ПВ 4х(от 10мм2 до 16мм2) в монтирани гофрирани тръби
Изтегляне на проводник ПВ 1х(от 25мм2 до 35мм2) в монтирани гофрирани тръби
Изтегляне на проводник ПВ 2х(от 25мм2 до 35мм2) в монтирани гофрирани тръби
Изтегляне на проводник ПВ 3х(от 25мм2 до 35мм2) в монтирани гофрирани тръби
Изтегляне на проводник ПВ 4х(от 25мм2 до 35мм2) в монтирани гофрирани тръби
Лампении и контактни излази
Лампен ( контактен ) излаз под мазилка до 6м ПВВМБ (мостов) проводник
Лампен ( контактен ) излаз под мазилка до 7м ПВВМБ (мостов) проводник
Лампен ( контактен ) излаз под мазилка до 8м ПВВМБ (мостов) проводник
Лампен ( контактен ) излаз под мазилка до 10м ПВВМБ (мостов) проводник
Лампен (контактен) излаз скрит до 6м СВТ проводник зад гипсокартон
Лампен (контактен) излаз скрит до 7м СВТ проводник зад гипсокартон
Лампен (контактен) излаз скрит до 8м СВТ проводник зад гипсокартон
Лампен (контактен) излаз скрит до 10м СВТ проводник зад гипсокартон
Лампен ( контактен ) излаз открит до 6м СВТ проводник със антигронови скоби
Лампен ( контактен ) излаз открит до 7м СВТ проводник със антигронови скоби
Лампен ( контактен ) излаз открит до 8м СВТ проводник със антигронови скоби
Лампен ( контактен ) излаз открит до 10м СВТ проводник със антигронови скоби
Монтаж на кабелни канали
Монтаж на кабелни канали с ширина от 20мм до 60мм
Монтаж на кабелни канали с ширина от 80мм до 120мм
Монтаж на разклонители за кабелни канали до 60мм
Монтаж на разклонители за кабелни канали до 120мм
Монтаж на колена за кабелни канали до 60мм
Монтаж на колена за кабелни канали до 120мм
Монтаж на ключове, контакти в кабелни канали
Изкопни дейности
Изкопаване на канал за СВТ и ПВВМ до 3х6 в тухла
Изкопаване на канал за СВТ и ПВВМ до 3х6 в бетон
Изкопаване на канал за гофрирана тръба до ф23 в тухла
Изкопаване на канал за гофрирана тръба до ф29 в бетон
Изкопаване на конзолна кутия в тухлена стена
Изкопаване на конзолна кутия в бетонна стена
Изкопаване на разклонителна кутия в тухлена стена
Изкопаване на разклонителна кутия в бетонна стена
Цени за полагане на кутии, тръби, гофрирана тръба по арматурна
Полагане на конзолни (разклонителни кутии) по арматурна заготовка
Полагане на гофрирани тръби до ф23 по арматурна заготовка
Полагане на гофрирани тръби до ф32 по армаурна заготовка
Полагане на ПВЦ тръби до ф32 по армаурна заготовка
Полагане на ПВЦ тръби до ф75 по армаурна заготовка
Полагане на ПВЦ тръби до ф110 по армаурна заготовка
Монтаж на гръмотводна и заземителна инсталация
Заземителна инсталация набиване на поцинкован заземителен кол
Заземителна инсталация полагане на поцинкована шина 40/4 мм
Заземителна инсталация монтаж на поцинкована шина 40/4 мм по стена
Гръмоотводна ел. инсталация монтаж на гръмоотводни прътове до 4м
Гръмоотводна ел. инсталация монтаж на гръмоотводни прътове до 6м
Монтаж на гръмоотводна мрежа от бетонна стомана ф8мм2
Монтаж на гръмоотводна мрежа от бетонна стомана ф10мм2
Гръмоотводна ел. инсталация монтаж на измерителен съединител
Цени за монтаж аудио видеодомофони
Монтаж на домофонна централа
Монтаж на видеодомофонна централа
Монтаж на домофонно звънчево табло
Монтаж на домофонен апарат
Монтаж на видеодомофонен апарат
Монтаж на електрическа брава (насрещник)
Монтаж на видео-дистрибутор (усилвател)
Монтаж на видеокамера
Цени за изграждане на слаботокови ел. исталации
Полагане на гофрирана тръба до ф23
Изтегляне на телевизионен излаз с коксиален проводник в монтирани тръби
Изтегляне на телефонна линия с проводник ПВ 1чифт в монтирани тръби
Монтаж на телевизионна розетка
Монтаж на компютърна телефонна розетка, RJ 45, RJ 11
Изтегляне на компютърен излаз с проводник FTP в монтирани тръби
Ремонти дейности при повреди в електро инсталации
Авариен електро ремонт
Стълбищно осветление – смяна на стълбищен автомат
Стълбищно осветление откриване заседнал бутон
Стълбищно осветление – подмяна на проводници

Leave a Reply