Ел. услуги по домовете. При нужда от наместа на квалифициран електротехник

Ние предлагаме комплексни електроуслуги за домове, бизнес сгради и индустриални обекти, включително изграждане на нови електрически инсталации, ремонт на съществуващи инсталации и подмяна на стари електроинсталации. Нашите компетентни и опитни електротехници са на разположение за съвети и намеса в случай на технически проблеми с електроинсталациите ви. Ако се сблъскате със симптоми на технически проблем, като например падане на бушони, шум от електрическия таблото, премигване на лампите или други аномалии, не се колебайте да се обърнете към нас за помощ. Ние разполагаме с необходимите познания, умения, инструменти и оборудване, за да диагностицираме и решим проблемите ви.

Ние ви съветваме да не игнорирате дори най-малките технически проблеми, тъй като те могат да доведат до по-сериозни проблеми в бъдеще, ако не бъдат отстранени навреме. Не се опитвайте да отстраните проблемите сами, особено ако нямате необходимите познания и опит, защото това може да доведе до още по-големи проблеми. Винаги потърсете професионална помощ от опитни електротехници.

В нашите услуги влизат и монтаж на различна апаратура, електро и мрежово окабеляване, проектиране на LED осветление за вашия дом или бизнес сграда. Ние сме на разположение за всякакъв тип електропроекти и гарантираме качествено изпълнение на всяка поръчка.

Нашите електроуслуги включват:

  • Проектиране на електроинсталации, без значение дали ние ще реализираме проекта. Процеса по проектиране осъществяваме посредством писмени и устни консултации с нашите клиенти, относно спецификите на проекта, нужните материали, подробни схеми, консултации на място. Проектирането на големи инсталации най-вече в хотели и индустриални помещения е сложен и отнемащ време процес, свързан с редица изчисления, за да бъде въпросната електроинсталациия правилно изградена, което ще я направи функционална и най-вече безопасна;
  • Закупуване и достака на материалите. Предлагаме и този вариант на услуги, който ще Ви спести много главоболия по лутане в магазините за електроматериали. Това е много подходящо в случаи, че сте наели подходящи електротехници за вашият проект, но поради някакви причини и те са затруднени или обезпрепятствани по отношение на закупуване и доставка на материлите;
  • Реализация на задачата. Ако говорим за дребни електроремонти като смяна на ел. контакти, ел. ключове или лампа например всеки запознат с материята мъж или женаще се справи със задачата, но ако говорим за по-сложен ремонт или изграждане на ел. инсталация на многофамилна кооперация, инсталация с трифазен ток за хотел, заведение или предприятие това няма как да стане и е много опасно без да притежавате нужните знания и опит. Нашият екип предлага само качествени и професионални електроуслуги, както за малки проекти и електроремонти, така и за корпоративни сгради със сложни електро мрежи;
  • Строителни-ремонтни дейности при изграждане на ел. инсталации и окабеляване. Както подчертахме – нашият екип е съставен от всякакъв тип майстори за строителни ремонти. При изграждането или подмяната на електроинсталации във всички случаи се налагат и определени строителни ремонтни дейности като къртене, дупчене с перфоратори, рязане на канали за отвори за кабелни трасети, монтажни дейности с най-разнообразна апаратура, довършителни работи в последния етап, както и тестване на системата за бъгове и къси съединения. Това налага употребата на определени подходи, с които само професионалисти в бранша са запознати.
  • Извършваме и дребни електроремонти и намиране на повреди и къси съединения в ел. инсталации. Може да разчитате на нас в случаи като – изгорял контакт, изгорял кабел на електроуред, имате нужда от монтаж или подмяна на всякакво ел. оборудване във Вашата домашна или бизнес мрежа – смяна или монтаж на ел. табла и разпределителни кутии, монтаж на резервно захранване и UPS устройства, монтаж и смяна на предпазители, релета, деф. токова защита, електромери, осветитвлни тела, монтаж на LED осветление за кухни, за окачени тавани, за шкафове и т.н.
  • Може да разчитате на нас, когато се налага монтаж на електроуреди за вграждане, монтаж на бойлери, перални и сушилни машини, монтаж на уреди за баня.

Всички електротехници от екипът ни дават гаранция за добре извършена работа

Електротехник Пловдив. Всеки електротехник от екипа ни в гр. Пловдив при извършване на определения монтаж или ремонт е задължен да даде пълна гаранция за добре свършена работа на нашите клиенти. За целта ако проблема се повтори ние се задължаваме да извършим отново монтажът без да се заплаща никаква такса. Всички електромонтажи и електроремонти, които се правят от нашите електротехници се извършват по най-професионалния и качествен начин. Нашата цел е всеки един ремонт от наша страна да бъде извършен по най-бързия и сигурен начин, без да влошаваме качеството на обслужваме. Електротехническите услуги, които извършваме при аварийни ситуации се стремим да направим с бързи темпове, така че проблемът за всеки наш клиент да бъде отстранен в най-кратки срокове и на добри цени. 

В случай, че се установи прекъсване на проводник, намиращ се в стена или таван извършваме неговата подмяна или запояваме засегнатият участък на проводника. В повечето случаи (ако проводникат не се намира в гофрирана тръба) пробиваме с къртач, за да достигнем засегнатото място на проводника, или подменяме целият токов кръг отново с къртене на канали.

За връзка с нас: www.elektrotehnik-plovdiv.eu

Leave a Reply